Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Crusader Kings 3 Royal Court DLC’si Ertelendi

Paradox Interactive, geçtiğimiz mayıs ayında duyurduğu Crusader Kings 3 Royal Court DLC paketinin 2022 yılına ertelendiğini açıkladı.

Paradox, mayıs ayında düzenlediği PDXCon’da, Crusader Kings 3‘ün ilk büyük genişlemesi olan Royal Court‘u duyurmuştu. Daha küçük ölçekli olan Northern Lords DLC‘sini takip edecek olan paketin, bu yıl içinde piyasaya sürülmesi bekleniyordu.

O dönem bir çıkış tarihi belirtilmemiş olsa da, Crusader Kings 3 Royal Court DLC‘si Steam ve Paradox Store’da ön siparişe açılmıştı. Fakat Paradox’un forumunda duyurduğu gibi, genişleme paketi ne yazık ki 2021’de çıkmayacak.

Crusader Kings 3 Royal Court DLC

Royal Court genişlemesinin mevcut kararlılığından memnun olmadıklarını belirten geliştirici, “Gerçekten düzeltmemiz gereken bir dizi hata var ve beklediğiniz standartlara uygun olduğundan emin olmak için daha fazla zaman harcıyoruz. Oyuncular 2022’yi dört gözle beklemeliler!” ifadelerini kullandı.

Crusader Kings 3 Royal Court DLC’si, oyuna vasallarınız ve saraylılarınızla mahkeme düzenleyebileceğiniz bir 3D taht odası ekliyor. Yeni ihtişam sistemi, görünüşleri korumak için para harcamanıza izin verecek.

Royal Court Genişlemesi, 2022 Yılında Çıkacak

Crusader Kings 3 Royal Court

Gelişmiş kültür sistemi, dil farklılıklarını, kültüre göre değişen ahlak ve gelenekleri hesaba katacak. Ayrıca sanatçılar ve zanaatkarlar, bundan sonra himaye karşılığında hazineler ve eserler getirecekler.

Crusader Kings 3’ün ilk büyük genişlemesi, henüz kesin bir çıkış tarihine sahip değil, ancak yeni bir erteleme olmadığı takdirde 2022 yılı içerisinde yayınlanacak. Crusader Kings III Royal Court için Steam üzerinden 50 TL karşılığında ön sipariş verebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.