Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty: Vanguard Multiplayer Modu Bugün Tanıtılıyor: Etkinlik Nasıl İzlenir?

Merakla beklenen yeni Call of Duty çok oyunculu oyunu bugün açıklanacak. Peki, canlı olarak yayınlanacak sunumu nasıl izleyebilirsiniz? İşte etkinlik hakkında bilmeniz gereken her şey.

Call of Duty Vanguard multiplayer modu, 7 Eylül’de yani bugün tanıtılacak. Activision, yeni nesil Call of Duty çok oyunculu oyununu ortaya çıkarmadan önce bilmeniz gereken her şeyi sizler için bir araya getiriyoruz.

Call of Duty Vanguard Multiplayer Tanıtımı Nasıl İzlenir?

Worldwide Multiplayer Reveal | Call of Duty: Vanguard

Call of Duty Vanguard çok oyunculu mod, Call of Duty’nin resmi YouTube ve Twitch kanalları üzerinden canlı olarak tanıtılacak. Etkinlik, 7 Eylül Salı Türkiye saati ile 20:00‘da gerçekleşecek.

Call of Duty Vanguard Etkinliğinde Neler Bekleniyor?

İkinci Dünya Savaşı’nı konu alan yeni Call of Duty oyunu Vanguard‘ı yakın zaman önce tanıtan Activision, bu kez de çok oyunculu modu bizlere takdim edecek. Bu modlardan biri olan Champion Hill, ağustos ayında PlayStation kullanıcıları için düzenlenen alfa testi sırasında ilk kez deneyimlendi, ancak bugünkü Call of Duty Vanguard Multiplayer etkinliği, Vanguard çok oyunculu modu için daha fazla ayrıntı vaat ediyor.

Call of duty vanguard multiplayer

Activision’ın paylaştığı bilgilere göre Vanguard, aynı anda 20 oyuncunun yer alabileceği bir harita sunacak, ki bu Call of Duty serisi tarihindeki en büyük harita olarak biliniyor. Bugün gerçekleşecek canlı yayında ücretsiz battle royale oyunu Warzone‘u da içerip içermeyeceği henüz beli değil.

Bu yılın sonlarında Warzone, Vanguard’ın kasım ayındaki çıkışı ile birlikte yeni bir harita alacak. Activision ayrıca Warzone için hilecilerden kurtulmaya yardımcı olmak için yeni bir hile önleme yazılımını da aktif edecek. Vanguard, Warzone’a da güç veren Modern Warfare motorunda çalışıyor. Bu çok önemli, çünkü 2020 yapımı Black Ops Cold War farklı bir motorun üzerine inşa edilmişti.

Call of Duty Vanguard Multiplayer Modu, 20 Oyunculu Bir Harita Sunacak

Call of duty vanguard çok oyunculu mod

Activision, Vanguard’ı ön sipariş verenler için 10-13 Eylül tarihlerinde PlayStation’a özel bir alfa testi gerçekleştirecek. Sonraki hafta sonu, yani 17-20 Eylül’deki beta ise yalnızca ön sipariş verenler değil, tüm platformlar için erişilebilir olacak.

İkinci Dünya Savaşı temalı yeni Call of Duty oyunu, 5 Kasım 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.