Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Vanguard Alfa ve Beta Tarihleri Belli Oldu

Bizleri yeniden 2. Dünya Savaşı’na götürecek olan Call of Duty Vanguard için alfa ve beta tarihleri açıklandı.

Merakla beklenen Call of Duty Vanguard demosu bu hafta sonu gerçekleşecek. Daha önceki Call of Duty oyunlarında olduğu gibi, sınırlı süreli demo PlayStation konsollarına özel olacak. Böylece PS4 ve PS5 kullanıcıları, diğer platformlardan önce yeni oyunu deneyimleme imkanı yakalayacak.

Activision tarafından yapılan açıklamaya göre PlayStation oyuncularına özel olan Call of Duty Vanguard alfa etkinliği, 27-29 Ağustos tarihlerinde Türkiye saati ile 20:00’da başlayacak.

Call of Duty Vanguard Alfa Testi 27 Ağustos’ta Başlayacak

Call of Duty Vanguard alfa testi

Champion Hill adındaki alfa testi, adından da anlayabileceğiniz üzere 2019’da Modern Warfare’da tanıtılan Gunfight modunun yeni versiyonuna odaklanacak. Bu arada, Call of Duty Vanguard demo etkinliğine katılabilmeniz için oyunu ön sipariş etmeniz veya PS Plus abonesi olmanız gerekmediğini de belirtelim.

Call of Duty Vanguard Champion Hill modu, aksiyonu bol 2v2 ve 3v3 mücadeleler sunuyor. Battle royale havasına sahip olan mod, farklı takımların büyük bir haritanın dört farklı bölümünde birbirleriyle savaştığı bir alana sahip. Amaç, rakip takımın tamamını öldürmek.

Call of Duty Vanguard Demosu, 18 Eylül’de Herkes İçin Erişilebilir Olacak

Call of Duty Vanguard beta

Round’lar arasında oyuncular, kazanılan puanları ekipman ve silah dahil çeşitli öğeler satın almak için kullanabilecekler. Champion Hill modunun yanı sıra, Call of Duty Vanguard alfa testi sırasında bir dizi silah ve ekipman da mevcut olacak. Ayrıca oyunun dört ana karakterinden biri olarak oynayabileceksiniz.

Alfanın ardından yine sadece PS4 ve PS5 oyuncularının erişebileceği bir Call of Duty Vanguard beta etkinliği gerçekleşecek. 10-13 Eylül’deki beta, oyunu ön sipariş veren PlayStation oyuncularına özel olacak. Sonraki hafta sonu, yani 17-20 Eylül’deki beta ise yalnızca ön sipariş verenler değil, tüm platformlar için erişilebilir olacak.

Call of Duty Vanguard alfa ve beta testi için ön yükleme tarihleri 23 Ağustos’ta açıklanacak. 2. Dünya Savaşı temalı yeni Call of Duty oyunu, 5 Kasım 2021 tarihinde PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkacak.

Call of Duty Vanguard Alfa Testi Fragmanı

PlayStation® Alpha Trailer | Call of Duty: Vanguard

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.