Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Vanguard Beta Tarihi Belli Oldu!

Oyuncuların merakla beklediği Call of Duty Vanguard beta tarihi nihayet belli oldu. Çıkış tarihinden önce beta sayesinde oyuncular deneyim sahibi olabilecek.

Call of Duty Vanguard beta tarihi sonunda belli oldu ve oyunseverler derin bir nefes aldı. Çıkış tarihinden önce beta sayesinde oyuncular deneyim sahibi olması için 2 çeşit beta seçeneği bulunuyor.

Call of Duty Vanguard Beta Sürümü PlayStation İçin 10 Eylül’de Erişime Açılıyor

İlk Call of Duty Vanguard Beta sürümü yalnızca PS4 ve PS5 oyuncularına özel olmasıyla beraber 10 Eylül Cuma günü başlayacak. 13 Eylül Pazartesi gününe kadar devam edecek. Geçtiğimiz gün PlayStation Blog‘un paylaştığı gönderiye göre, Call of Duty Vanguard çok oyunculu deneyime elverişli olacak. Oyuncular, Hotel Royal, Red Star ve Gavutu haritalarında yeni Champion Hill ve Patrol oyun modlarının yanı sıra Team Deathmatch, Domination ve Kill Confirmed gibi klasiklere erişebilecek. 

Call of Duty Vanguard

Oyunun Beta Sürümü PC, Xbox One ve Xbox Series X İçin 16 Eylül’de Erişime Açılacak

İkinci Vanguard Beta sürümü, ön sipariş vermiş olan PC, Xbox One ve Xbox Series X oyuncularını kapsamasıyla beraber 16 Eylül Perşembe günü başlayacak ve PC ve Xbox oyuncuları için 24 saat sürecek. PlayStation oyuncuları için açık beta sürümü 20 Eylül Pazartesi günü sona erecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.