Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 5 Grand Operations Modu İlk Günden Oynanabilir Olacak

Battlefield V Grand Operations modu çıkışla beraber oynanabilir olacak.

EA’in “en iyi çoklu oyuncu deneyimi” olarak adlandırdığı Grand Operations modu, Battlefield 5’in çıkışından itibaren oynanabilir olacak. EA sitesinde önceden mod hakkında bahsedilen yerde, Battlefield 5’in çıkışından bir süre sonra Grand Operations modunun oynanabilir olacağı yazıyordu. Ancak EA o kısmı güncelledi ve artık oyunun çıkışıyla birlikte oynanılabilir olacağını duyurdu.

battlefield 5 grand operations modu ilk gunden oynanabilir olacak

 

Grand Operations, Battlefield 1’den tanıdığımız Operasyonlar’ın gelişmiş modu. Operasyonlar modunda, sırayla farklı cephelerde savaşıyorduk. Cephe savaşını kaybedip kazanmamıza bağlı olarak savaşın gidişatı da etkileniyordu.

EA’in burada paylaştığı yazıda, EA’in oyunun çıkışıyla birlikte Grand Operations modunu da çıkarmak istediğini planladığı görülüyor. Origin Access Premier sahiplerine özel yapılacak olan erken testte Grand Operations modu olacak mı sorusunun cevabı kesin olarak verilmiş değil. Ancak oyunun resmi çıkışıyla birlikte Grand Operations modu olacak.

battlefield 5 grand operations modu ilk gunden oynanabilir olacak 1

Battlefield V’in alfa testi, biz dahil birçok oyuncuya kendine çekmeyi başarmıştı. Battlefield V ile yeni eklenen kanama mekanikleri, yeni 2. Dünya Savaşı teması ve 2. Dünya Savaşı’na ait silahlar, oyuncular tarafından alfa testinde test edilmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.