Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Battlefield 1 ve Battlefield 5 Tamamen Ücretsiz Oldu!

Prime Gaming aboneleri için Battlefield 1 kalıcı olarak ücretsiz oldu. Ayrıca Battlefield 5, Ağustos ayının başlarında ücretsiz olarak sunulacak.

Sızıntılar doğru çıktı, Battlefield 1 bugün ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Hemen belirtelim, oyunu ücretsiz olarak almak için Prime Gaming abonesi olmak zorundasınız. Oyunu almak için iki hafta vaktiniz olacak. Üstelik burada da bitmedi, Battlefield V‘te 4 Ağustos’ta ücretsiz olacak!

Prime Gaming hizmeti, Amazon Prime Video’ya abone olduktan sonra açılan bir abonelik hizmeti. İlk kez kayıt olacaksanız 7 günlük ücretsiz bir deneme üyeliği de açabiliyorsunuz. Ayrıca buradan kaydolarak 30 günlük ücretsiz Amazon Prime’ı da seçebilirsiniz. Tabii, bunu yapmak için bir Amazon TR hesabına ihtiyacınız olacak.

Bu abonelik hizmetinin Türkiye özel fiyatlandırmayla birlikte sadece 8 TL olduğunu da hatırlatalım.

Battlefield

Battlefield 1

Battlefield 1, çok oyunculu oyun deneyimine odaklanan en popüler birinci şahıs nişancı serilerinden birinin tam teşekküllü bir başka oyunu. Bu oyun, orijinal serinin yaratıcıları olan DICE tarafından geliştirildi ve Electronic Arts tarafından yayınlandı.

Battlefield serisindeki yeni oyun 6 Mayıs 2016’da resmi olarak duyuruldu ve aynı yıl 21 Ekim’de en popüler iki konsol ve PC için yayınlandı. PC versiyonu, grafikler ve mevcut farklı konfigürasyon seçeneklerinin sayısı açısından konsol muadillerinden üstündü.

Adından da anlaşılacağı gibi oyun, oyuncuları Birinci Dünya Savaşı’nın gerçekleriyle tanıştırdı. Hikaye, yirminci yüzyılın ilk büyük askeri çatışmasını, dahil olan birkaç bağımsız karakterin gözünden sunmakta. Birinci Dünya Savaşı sırasında topçu, alev makinesi ve sinir gazı ilk kez kullanıldı. Hem tanklar hem de makineli tüfekler daha geniş bir alana yayıldı; ayrıca hava desteği devreye giriyordu.

Battlefield

Battlefield V

Battlefield V, Electronic Arts’ın bir yan kuruluşu olan DICE tarafından geliştirilen en çok satan birinci şahıs nişancı serisinin son yapımı. Oyun 2. Dünya Savaşı’na gitti ve seriyi köklerine döndürdü.

Bu oyunun tüm modlarında gerçekleşen savaşlar, çeşitli silahlar, araçlar, makineler (uçaklar ve tanklar dahil) ve gizli icatlarla büyük ölçekte gerçekleşmekte.

Tek oyunculu hikaye kampanyasında, oyuncular tek bir kahramanla sınırlı değil. Önceki bölüme benzer şekilde, geliştiriciler War Stories’in bir parçası olarak birkaç ayrı olay örgüsü sundu. Kahramanlardan biri, Alman direnişine mensup ve Nazilerle savaşan bir kadındı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.