Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Anthem Çıkışında Oyuncular Arası Takas Olmayacak

Anthem'in çıkışında oyuncu arası takas bulunmayacak.

Bioware’in geliştirdiği çok beklenen co-op aksiyon oyunu Anthem’de Fort Tarsis adı verilen merkez, oyunun takas merkezi. Aynı zamanda hikayenin de sürdürüldüğü ve NPC’lerle konuştuğumuz bölge olan Fort Tarsis, genel anlamda takas merkezi olarak geçiyor. Ancak Anthem’de, oyuncular arası takas da bulunacak.

Bioware ekibinden Mark Darrah, sosyal bir ortak alan için konseptler aradıklarını söyledi. Monster Hunter: World’de bulunan merkez gibi, görev yapmıyorken oyuncuların takılabileceği bir mekan istediklerini söyledi.

anthem cikisinda oyuncular arasi takas olmayacak e1535910474662

Mark Darrah: “Oyuncuların bunu çok isteyeceğini düşünüyoruz ancak bu konuda kesin bir karar vermiş değiliz. Gerçekleştirmeli mi yoksa gerçekleştirmemeli miyiz bilmiyoruz. Şu an için hala karar verme aşamasındayız.” dedi.

PAX West etkinliğinde Bioware ekibinden Mike Gamble: “Bu eklemeyi düşünebileceğimiz konseptlerden birisi. Ancak bunu gerçekleştirmek o kadar da kolay değil. Bir sürü problemi de yanında getiriyor. Bu dengeleri çözmek gerekiyor.” dedi.

Anthem; PC, PS4 ve Xbox One için 22 Şubat 2019’da satışa sunulacak. Anthem, çıkışından önce birkaç alfa ve beta testlerinin yanı sıra oynanış demosu da sunacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.