Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rus Tenisçi, Amerika Açık Şampiyonluğunu FIFA Gol Sevinci ile Kutladı

Turnuvanın favori isimlerinden Novak Djokovic'i yenerek Amerika Açık şampiyonu olan Rus tenisçi Daniil Medvedev, unutulmaz zaferini FIFA serisinin ikonik gol sevinçlerinden biriyle kutladı.

Amerika Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde Sırp rakibi Novak Djokovic‘i 3-0 yenerek şampiyon olan Rus tenisçi Daniil Medvedev, hem kendi hem de ülkesi adına unutulmaz bir başarıya imza attı. 25 yaşındaki sporcunun zaferi kadar, şampiyonluk sevinci de bir hayli gündem oldu.

Amerika Açık Şampiyonu Rus Tenisçinin FIFA Gol Sevinci

Karşılaşmanın son setini aldıktan sonra kendini bir anda yere bırakan Medvedev, FIFA hayranlarının çok iyi bildiği ‘ölü balık gol sevinci’ yaparak şampiyonluğunu daha da unutulmaz kıldı. Amerika Açık zaferini yumruklarını sıkarak ya da sevinçten zıplamak gibi klasik sevinçlerle kutlamayan Rus tenisçi, tribünde FIFA’dan bir haber alan izleyicileri şaşkınlık içinde bıraktı.

Maç sonrasında verdiği röportajda konuşan Medvedev, “Karşılaşmadan sonra ne yaptığımı sadece efsaneler anlayacaktır: L2 + sol” ifadeleriyle gol sevincinin düğme kombinasyonunu söylemeyi de ihmal etmedi.

EA Sports tarafından yayınlanan FIFA serisi, son birkaç yıldır kendi gol kutlamalarınızdan seçim yapabilmenize imkan tanıyor. Bazı temel veya ticari markalara dayanan kutlamalar olduğu kadar, Medvedev’in söylediği gibi belirli durumlarda veya belirli düğmelere bastıktan sonra kullanılabilen özel gol sevinçleri de var.

FIFA’daki ‘Ölü Balık’ Gol Sevinci Böyle Yapılıyor

FIFA - The Dead Fish [Daniil Medvedev] Celebration  - How To Do It! [PS5] [PS4] [Xbox] [PS3]

Rus tenisçinin kortta düşerken yaptığı L2 + sağ tuş üzerinde sola iterek yapılan “Ölü Balık” sevinci de bunlardan biri. Tabii, Medvedev’in bu hareketi yaparken büyük bir risk aldığını da belirtmek gerekiyor. Zira Amerika Açık, sert kortta oynanan bir tenis turnuvası. Neyse ki, Rus sporcu herhangi bir sakatlık yaşamadan kupasını aldı.

Sizin aklınızda en fazla kalan FIFA gol sevinci hangisi? Cevaplarınızı aşağıdaki yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.