Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

ASUS ROG G20 Oyun Bilgisayarı 5. Ödülünü Kazandı

Asus'un oyun bilgisayarı olarak bilinen Rog G20 5. ödülünün sahibi oldu

Bilgisayar meraklıları için yepyeni bir kompakt bilgisayar açığa çıktı.

ASUS ROG G20 Taiwan Excellence Gold ödülünün sahibi oldu!

Gamer dünyasının yüksek performans isteğine cevap olarak çıkmış, ASUS ROG G20 kompakt oyun bilgisayarı 5. uluslararası ödülün sahibi oldu. 

ASUS Republic of Gamers’ın (ROG) oyun severler için özel olarak tasarladığı ROG G20, Taiwan Excellence Gold ödülünü alarak 2014 yılında çıkış yapmasından bu yana beşinci uluslararası ödülünü kazanmış oldu. 

resimler 554a34c3f0027554a34c3f0061

Tayvan Ekonomik İlişkiler Bakanlığı tarafından verilen Taiwan Excellence ödülleri, Ar-Ge, tasarım, kalite ve pazarlama kriterlerini en iyi şekilde karşılayan Tayvan markalarına veriliyor. Ödülü alan markalar, ürünlerinde bakanlık tarafından verilen “Taiwan Excellence Gold” damgasını kullanabiliyorlar.

Bu yılki ödüller için 488 kayıtlı markanın toplamda 1.155 ürünü yarıştı. Tüm bu markalar arasında ASUS ROG G20, Taiwan Excellence Gold ödülüne layık görüldü. Dünyanın en güçlü kompakt oyun bilgisayarı olarak bilinen ROG G20, Intel Core i7 işlemcisi ve NVIDIA GTX 780 ekran kartına sahip.

ROG G20’nin görünür bir havalandırma sistemi bulunmamasına rağmen gizlenmiş  hava akım tünelini içerisinde yer alan termal tasarımın doğal ısı yayılımından yararlanıyor. 

Eko Enerji Modunda yalnızca 20W güce ihtiyaç duyan ROG G20 diğer ürünlere göre %50 daha fazla güç tasarrufu sağlıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.