Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

2022’de Görmek İstenen 4 WhatsApp Özelliği

Bu yazımızda WhatsApp, 2021'de birçok özellik ekledi ancak işte uygulamanın 2022'de görmek istenen bazı eklemeler ve değişikliklerden bahsedeceğiz.

Popüler mesajlaşma uygulama olan WhatsApp, 2021’de çoklu cihaz desteği ve otomatik olarak kaybolan mesajlar gibi gerçekten kullanışlı özellikler de dahil olmak üzere birçok özellik ve yeni özellikler ekledi. Ancak, kullanıcıların hala istediği ve uygulamanın kullanıma sunulduğunu görmedikleri bazı değişiklikler var. 

Çok sayıda özellik söz konusu olduğunda, hala rakip iletişim uygulaması Telegram’ın maalesef gerisinde kalıyor. 2022’de WhatsApp’a yeni özellikler gelmesini beklerken, popüler uygulamada görmek istediğimiz 4 değişiklik var.

WhatsApp’ta Sohbetler İçin Tema Desteği

WhatsApp

WhatsApp, sohbet deneyiminizi bir dereceye kadar kişiselleştirmenize olanak tanıyor. Buna, telefonunuzun temasına uygun özel duvar kağıtları, açık ve koyu tema da dahildir. Ancak Telegram ve Instagram DM’lerinde gördüğümüz gibi uygulamada uygun bir tema seçeneği bulunmuyor. Temaların eklenmesi, kullanıcıların sohbetlerini daha da kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak.

Daha Fazla Bağlantılı Cihaz Desteği

WhatsApp

WhatsApp’ın çoklu cihaz özelliği şu anda hesabınızı ana akıllı telefonunuz dışında dört cihaza daha bağlamanıza izin veriyor. Ancak, birçok insanın birden fazla cihaz kullandığı ve bu cihazlarda farklı görevler için birden fazla tarayıcı kullandığı günümüzün çoklu ekran çağında, dört sınırlayıcı bir sayı olabilir.

Daha fazla cihaz desteği, uygulama için öncelikli bir ekleme olmayabilir ancak daha fazla cihaz ekleyebilmek, WhatsApp Web için birden fazla masaüstü/dizüstü bilgisayar ve tarayıcı kullanan birçok kişiye kesinlikle fayda sağlayacaktır.

Hesabı Otomatik Silme

WhatsApp

Telegram’daki kullanışlı bir özellik, kullanıcıların Telegram hesaplarında temel olarak kendi kendini imha etme zamanlayıcısı ayarlamasına olanak tanır; burada kullanıcı uygulamayı uzun bir süre, örneğin 6 ay boyunca kullanmazsa, hesabınızı korumak için hesap otomatik olarak silinir.

WhatsApp, hesabınızı ayarlardan manuel olarak silmenize izin verir ancak otomatik bir özellik, kullanıcıların telefonlarını veya SIM kartlarını kaybetmeleri ve hassas verilere sahip olabilecek hesaplarına erişememeleri durumunda daha da yardımcı olacaktır.

Bildirimleri Tekrarlama

WhatsApp

Telefonunuz uzaktayken birden fazla uygulamadan birden fazla bildirim aldığınızda, bildirim panelindeki mesajlaşma uygulamasının bildirimlerinden bazılarını kaçırabilirsiniz. Bu olay, alındığından haberdar olmayabileceğiniz önemli mesajları içerebilir.

Tekrarlanan bildirimler, önemli mesajları kaçırmamanız için önceden alınmış olan aynı mesaj için kullanıcıların belirli bir süre içinde tekrar uyarılmasına olanak tanır.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.