Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yume Nikki’nin Devam Oyunu Dream Diary Şubat’ta Çıkıyor

Yume Nikki yeni bölümüyle devam edecek.

RPGMaker ile yapılan Yume Nikki, ücretsiz olarak dağıtılmış bağımsız bir korku oyunuydu. Şimdi ise devam oyunu duyurusu yapıldı ve ilk görüntüler yayınlandı. Yume Nikki Dream Diary adlı oyun gün yüzüne çıkarken, inanılmaz derecede karanlık bir dünyanın içinde rüyaya dalacağız ve Dream Diary ile oyunun evreni genişleyecek.

Yume Nikki’nin Devam Oyunu Dream Diary Şubat’ta Çıkıyor

Yeni Yume Nikki Dream Diary Kadokawa tarafından geliştirilirken, oyunla ilgili çok fazla ayrıntıya ise girilmedi. Fakat çıkış tarihi Japonya’da 23 Şubat 2018 olarak açıklandı.

Oldukça kendine has bir oyun olan Yume Nikki, Japonya’da şimdiye kadar çıkmış en tanınan bağımsız oyunlardan birisi. Diğer RPG’lere benzemeyen yapımda aksiyon öğeleri bulunmazken, konuşacak kimse de yok ve dolayısıyla herhangi bir diyalog yaşanmıyor.

Yume Nikki’nin ilk oyunu şu anda Steam üzerinde ücretsiz olarak sunuluyor. Kullanıcıların inceleme puanı olarak ‘Çok Olumlu’ verdiği Yume Nikki’yi yeni oyun çıkmadan önce denemenizi tavsiye ederiz. Buna rağmen Dream Diary ücretli olarak satılacak ve muhtemelen Türkiye için 30 TL fiyat etiketi belirlenecek, yine dijital yollarla dağıtılacak.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.