Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Premium Servisine Yeni Özellik Ekleyecek

YouTube Premium servisi için yeni bir özellik test edilmeye başlandı.

YouTube’un ücretli abonelik servisi olan YouTube Premium servisi önemli bir özelliğe sahip olacak. YouTube Premium’un yeni özelliği ile birlikte kullanıcılar desteklemek istedikleri bir yayıncıyı ücretsiz olarak destekleyebilecekler. 

 

youtube premium aboneleri sevdikleri icerik ureticisini ucretsiz destekleyebilecekBilindiği üzere YouTube platformuna geçtiğimiz aylarda “Katıl” özelliği gelmişti ve bu özellik ülkemizde de kullanıma açılmıştı. YouTube “Katıl” özelliği ile birlikte içerik üreticileri, destekçilerine özel içerikler üretebiliyor ve YouTube chat bölümünde farklı ayrıcalıklar atayabiliyordu. 

YouTube Premium servisini daha cazibeli hale getirmek isteyen YouTube, Premium servisi ile birlikte kullanıcılara reklamsız izleme, videoları ve müzik videolarını arka planda oynatma ve YouTube Music servisini sunuyordu. 11.99 dolar fiyat etiketine sahip olan YouTube Premium servisine YouTube yeni bir özellik daha ekleyecek. Şimdilik test edilen özellikle birlikte kullanıcılar bir kanala ücretsiz olarak katılabilecekler. 

YouTube’u Kanada, Norveç, Almanya, İsveç ve Avustralya gibi ülkelerde kullanan YouTube Premium kullanıcıları bir kanala ücretsiz olarak katılabileceklerine dair bir bildirim aldı. Bildirime tıklayan kullanıcılar o ay ücretsiz olarak katılabilecekleri kanalların bulunduğu bir sayfaya yönlendiriliyor. 

Türkiye’de kullanıma şimdilik sunulmayan özellikle birlikte YouTube Premium’un bu özelliği kullanıma sunup sunmayacağı bilinmiyor. YouTube’un Premium kullanıcılarına ücretsiz Katıl hakkı vermesiyle birlikte YouTube’un Twitch’e rakip olacağını söyleyebiliriz. Bilindiği gibi Amazon Prime kullanıcıları diledikleri Twitch kanalına ücretsiz abone olabiliyor ve içerik üreticisini destekleyebiliyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.