Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Music Arayüzü Yenilendi

YouTube Music arayüzü yenilendi.

YouTube’un müzik servisi olan YouTube Music servisine yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. YouTube Music, arayüzü yenilendi. İşte yeni arayüzle birlikte gelen yenilikler. 

youtube music arayuzu yenilendi 2

YouTube’un müzik servisi olan YouTube Music servisi kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni özellikler eklenmeye devam ediyor. YouTube Music’e eklenen yeni özellik ise yeni bir arayüz ve şarkı sözleri. 

Kullanıma sunulduğu günden itibaren kullanıcıların kullanım deneyimini iyileştirmek için yeni özellikler eklemeye devam eden YouTube Music, arayüzünü iyileştirmeye devam ediyor. YouTube Music servisinin arayüz tasarımını kullanıcılara sunmaya başladı. 

Yeni tasarımla birlikte, arayüz daha tutarlı ve daha anlaşılabilir bir hale gelmiş durumda. Şimdilik deneysel olduğu ifade edilen şarkı sözleri özelliği de YouTube Music arayüzüne ekleniyor. YouTube Music’in şarkı sözleri özelliği deneysel olarak sunulduğu için şimdilik tüm şarkılarda sunulmuyor. 

YouTube Music’in yeni tasarımı ve yeni özellikleri şimdilik YouTube Music’in Android sürümü için sunulmaya başlandı. Gün içerisinde tüm Android kullanıcılarına sunulacak olan YouTube Music’in yeni özelliklerinin kısa süre içerisinde iOS platformuna da gelmesi bekleniyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.