Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yılbaşı Gecesi Hangi MMORPG’leri Oynasam

Acaba yeni yıla hangi oyunlarla girsem?

1 Ocak 2015 tarihine adım atışımızı nasıl kutlamak isteriz? Bazılarım çeşitli yollarla kendini dağıtarak, bazılarımız ise oyun oynayarak. Ama bir kısmımız vardır ki özellikle MMORPG oynamak ister.
Son zamanlarda MMORPG dünyasına yepyeni oyunların katılması ile birlikte, eskimeyen ve sürekli olarak kendini yenilemeye devam eden oyunlar da yer almakta. 
Bakalım Yılbaşı gecesinde neler oynamalıymışız?

resimler 54945565156b354945565156ee

Kingdom Online

NTT Game’in yayıncılığında bizlerle olan Kingdom Online Yılbaşı gecesinde oynanabilecek güzel bir oyun önerisi olacaktır. Neden derseniz, hem yepyeni hem de diğer MMORPG’lerden çok farklı bir oyun yapısı ve kişiselleştirme özellikleri mevcut. Özellikle Yılbaşı gecesinde yaratık kesip tüm yılın stresini atabilirsiniz.

Trove

Henüz Açık Beta sürecinde olan Trove, MMORPG dünyasına hızlı bir giriş yaparak bizlere olağan üstü eğlenceli bir oyun ortamı sunmayı da başardı. Hem piksel piksel oluşu hem de Minecrafta bir çok yönü ile benzemesi size muhteşem bir MMORPG deneyimi sunuyor. Minecraft’tan ayrılan en önemli özellikleri sınıflar ve karakterlerin saç, kıyafet özelleştirmeleri. Buna ek olarak oyunda seviyenize göre farklı portallara adım atıp, kendi seviyenize göre bir çok eşya toplayabiliyorsunuz. Eşyalar topladıkça Can’ınınız artıyor ve Dungeon’larda daha da güçlü olabiliyorsunuz. Yılbaşı için özel etkinlikler hazırlayan Trove tam da yılbaşında oynanabilecek mükemmel bir oyun.

Kaos Online

Ntroy’un yayıncılığında bizlere sunulmuş olan Kaos Online, hem uzak doğu teması konseptli oluşu hem de diğer MMORPG’lerden farklı olarak sınıflarında farklılık sunması ile çok güzel bir öneri. Uzak doğu dövüş sanatlarına uygun kostümler ve savaş tarzı ile sizi Türkiye’nin sınırlarından Uzak Doğu sınırlarına doğru sürüklüyor.  Oyunun genel yapısında yer alan renkler ve kullanılan grafikler oyunu daha da eğlenceli hale getirmiş.

ArchAge 

Bir çoğumuzun henüz keşfetmediği ArchAge, Trion Worlds tarafından yayınlanmış muhteşem bir MMORPG. Ücretsiz olarak bizlere sunulan ArchAge oldukça kapsamlı bir içerikle karşımıza çıkıyor. Kendi çiftliğinizi kurabiliyor, bineklerinizi yetiştirebiliyor, şehirler arasında balonlarla seyahat edebiliyorsunuz. MMORPG mekanikleri kullanılarak tasarlanmış olan ArchAge günümüzdeki en iyi grafiklere sahip oyun diyebilceğimiz bir yapıya da sahip.

Dragon Nest Türkiye

Mayn Games tarafından yayıncılığı üstlenilen Dragon Nest Türkiye, Kapalı Beta sürecini oldukça başarılı bir şekilde devam ettirerek, bizlere sunuldu. Açık Beta sürecine dün adım atan Dragon Nest Türkiye, oldukça şirin anime karakterlerle sizleri eğlenceli bir dünyanın içerisine sokuyor. 18 Aralık tarihinde başlayan Açık Beta süreci 22 Ocak tarihine kadar da devam edecek. Bakalım Açık Beta süresince hangi etkinlikler yapılacak?

-Facebook Beğeni Etkinliği

-Yeni Yıl Etkinliği (18 Aralık – 22 Ocak)

-Maksimum Kombo Etkinliği (22 Aralık – 28 Aralık)

-İn Temizleme Etkinlikleri (29 Aralık – 25 Ocak)

-Seviye Etkinlikleri (18 Aralık – 31 Aralık)

Anlayacağınız Dragon Nest sizleri etkinliklere boğuyor! Hadi bakalım Yılbaşında etkinlikler sizleri bekliyor!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

3 Yorum

  1. yasarusta01

    Yılbaşında oyun oynamak 🙂

    0
    0
    Cevap
  2. asdasdasddj

    tv seyrederiz 😀

    0
    0
    Cevap
  3. yasarusta01

    olmadı tombala oynarız 😀

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.