Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Tomb Raider Filminin Çekimleri Başladı

Tomb Raider, yeniden sinemaya uyarlanıyor. Bütün seri, aynı oyunu gibi en baştan başlayacak.

Bildiğiniz gibi, son günlerin yeni  trendi, oyunların sinema ekranına uyarlanması. Geçen sene duyurusu yapılan ve hepimizin daha önce de sinema ekranlarında gördüğümüz Tomb Raider karakteri için yeni bir film geliyordu. Bu duyuru 1 sene önce yapılmıştı. Bu süreçte birçok konu sabitlendi.

Bugün ise Tomb Raider’ın yeni filminin çekimlerinin başladığı açıklandı. Bildiğiniz gibi, oyun serisinde Tomb Raider hikayesine yeniden başlamıştık. Bu sefer çok daha kaliteli bir başlangıç yaparak Lara Croft’un maceralarını daha derinden işlemiştik. Bugün, çekimlere başlayan film ile de Lara Croft’un sinema ekranlarına dönüşünü göreceğiz.

7 1

Bu sefer Lara Croft’u oynayan başrol oyuncusu Oscar Ödüllü aktris Alicia Vikander olacak. Alicia Vikander’i , Ex Machine filminde ki performansı ile hatırlayabilirsiniz. Ayrıca, Danish Girl filminde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akedemi Ödülünü(OSCAR) Kazandı.

tomb raider video game actress talks alicia vikander

Tomb Raider’ın çekimlerine başladığımızı Filmin yönetmeni Roaf Uthaug, kendi Instagram hesabından duyurdu. Aşağıda yer alan bir görselle filmin başladığı mesajını veren Uthaug’a büyük bir iş düştüğünü buradan belirtelim.

Ayrıca, yeni Tomb Raider’ı Mart 2018’de beyaz perdeler de görebileceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.