Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Sonic the Hedgehog Oyunu 2022 Yılında Çıkış Yapacak

Sega, ilk Sonic Central canlı yayını sırasında yeni, şu anda adı verilmeyen bir Sonic oyununu duyurdu ve görünüşe göre 2022'de konsollara çıkacak.

Sega, ilk Sonic Central canlı yayınında, 2022 için yeni bir Sonic the Hedgehog oyununu tanıttı. Duyuru, on iki dakikalık sunumun sonuna doğru geldi. Sunum, daha önce Nintendo DS ve Wii’ye özel bir yeniden yapım olan yeni Sonic Colours: Ultimate gibi birkaç yeni oyun sergiledi. Yayının bitiminden hemen önce, Baş Marka Sorumlusu Ivo Gerscovich konuşurken, Sega son ve kısa bir sinematik tanıtım videosu ile geldi.

Sonic the Hedgehog

Sega yayının bitmesine yaklaşık 30 saniye kala siyah bir ekran üzerinden ayak sesleri duyulabiliyordu. İzleyiciler daha sonra Sonic’in bir orman ortamında yakınlaştırma yaptığı sinematik bir kliple karşılandı. Kısa, basit bir çıkış tarihi notuna yol açan ve 2022 yılını işaret eden şifreli bir sembol dışında tanıtım videosunda hiçbir diyalog veya metin yoktu. Oyun, en son 2017’de Forces’ı piyasaya sürmüş olan Sonic Team tarafından geliştirilecek. Bir tanıtım videosu olarak, kısa klipte pek bir şey yok ancak hayranlar, daha önce hem klasik iki boyutlu hem de modern üç boyutlu Sonic hayranlarının meşhur olduğu bir şey olan yaklaşan oyunun sanat tarzına bir göz attı.

Sonic Central - 5/27/21

2020’de bu zamanlarda Sega, oyunların daha yüksek kalitede olmasını sağlamak için yayınladığı Sonic oyunlarının miktarını azaltacağını kamuoyuna açıkladı. Bu duyurunun üzerinden bir yıldan biraz daha uzun bir süre geçmesine rağmen, muhtemelen bu yeni felsefeyle geliştirilen ilk oyun duyuruldu. Yazım sırasında, bu yeni duyurulan oyunun bir ismi yok, ancak bunun yakında değişeceği kesin.

Yayın sohbetindeki ilk yanıt, yeni oyunun kimliğiyle ilgili sonsuz bir heyecan ve spekülasyon içeriyor olsa da, diğer hayranlar biraz hayal kırıklığına uğradı. Tanıtım videosu oldukça kısaydı, sadece yarım dakika uzunluğundaydı, Sonic’in yeni görüntüsüne ve yemyeşil bir ormanlık alana yalnızca kısmi bir bakış ortaya koyuyordu. Sonic Forces ile yaklaşmakta olan 2022 oyunu arasındaki beş yıl ile hayranlar, sahip olduklarından biraz daha fazlasını bekliyordu. Sega’nın E3 2021’de görünmesi ile birlikte, önümüzdeki haftalarda Sonic Team’in yeni oyunu hakkında daha fazla şeyin açığa çıkması muhtemel.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.