Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Quake Champions Güncellemesi Optimizasyon Odaklı

Düşük ve orta seviye PC'lere özel Quake Champions güncellemesi yayınlandı.

id Software bugün Quake Champions için yeni bir güncelleme yayınladı ve performans sorunlarına odaklandı. Özellikle Aralık ayındaki güncellemeden sonra pek çok kullanıcı oyunda problem yaşıyordu. Yeni güncelleme ise optimizasyon sağlayarak daha çok düşük ve orta seviye bilgisayar kullanıcılarına hitap ediyor. Bu yüzden zaten güçlü bilgisayara sahip olan kullanıcılar güncellemeden herhangi bir fark hissedemeyecek.

yeni quake champions guncellemesi optimizasyon odakli 1

Ocak ayı güncellemesi ile artık Low ya da Medium ayarlar varken menüde Medium ayarda kaplama ayarları kullanılıyor. Ayrıca oyunun dünyasındaki bütün kaplama kalitesi artık kullanıcının seçtiği kaplama ayarlarına göre düzenlenecek.

Her zaman olduğu gibi bu güncelleme de Steam’e giriş yaptığınızda otomatik olarak inmeye başlayacaktır. Yani ekstra bir şey yapmanıza gerek yok.

Quake Champions ilk çıkışını 2017 yılının Ağustos ayında yapmıştı. Şu anda ücretsiz olarak sunulan oyun hâlâ Erken Erişim aşamasında fakat düzenli olarak da güncelleniyor. Quake 3 Arena’ya göre ciddi geliştirmelerin olduğu oyun, buna rağmen yeteri kadar beğenilmedi ve kullanıcı sayısı da giderek azaldı. Özellikle de optimizasyon sorunları bunda etkili oldu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.