Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni I.G.I. Oyunu Duyuruldu

Project I.G.I. üçüncü oyunla geri dönüyor.

Toadman Interactive bir duyuru yaptı ve I.G.I. serisinin üçüncü oyununun 2021 yılında çıkacağını açıkladı. Taktiksel gizlilik – FPS oyunu olan I.G.I., önceki oyunların öncesini anlatacak ve seri köklerine dönecek. Üçüncü I.G.I. yapımında, I.G.I. organizasyonunun hikayesini öğreneceğiz.

yeni igi oyunu duyuruldu 1

Basın bülteninde belirtildiği üzere yeni I.G.I. oyununun geliştirici koltuğunda Toadman Interactive oturuyor ve oyun şu anda prototip aşamasında. Yapım ekibinde orijinal oyunun geliştiricilerinden birisi de bulunuyor ve süreç devam ettikçe oyunla ilgili daha çok bilgi paylaşılacak.

İlk I.G.I. oyunu orijinal olarak 2000 yılında satışa çıkmıştı ve ilk iki oyun toplamda 1 milyondan fazla satış rakamına erişmişti. 2000 başı dönemi düşününce, 1 milyon da oyun dünyasında oldukça ciddi bir rakamdı. İlk oyunlar Innerloop Studios tarafından geliştirilmişti ve ilkinin dağıtımını Eidos Interactive, ikincinin ise Codemasters üstlenmişti.

Toadman Interactive CEO’su Robin Flodin de konuya dair konuşurken, geliştirme sürecinin iyi gittiğini, oyunculardan gelen fikir ve geri bildirimleri de bu aşamada dikkate alacaklarını ifade etti.

Bakalım yıllar sonra tekrar oyun dünyasına dönecek olan I.G.I. serisi başarısını devam ettirip çağa ayak uydurabilecek mi?

IGI: Origins

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.