Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Gundam Breaker Haziran’da PC’ye Çıkacak

Sıradaki Gundam Breaker'ı PCde de göreceğiz!

Geçtiğimiz ayda bazı haberler çıkmıştı ve yeni Gunda mBreaker oyununun PC’ye gelme olasılığından bahsedilmişti.  Görünüşe göre bu iddialar doğruydu çünkü bugün oyunun dağıtımcı firması Bandai Namco’nun resmi Twitter hesabı üzerinden sıradaki Gundam Breaker oyununun 22 Haziran 2018 tarihinde PC için de çıkacağı bilgisi paylaşıldı.

Yeni gundam breaker haziranda pc cikacak 1

Bilgi Bandai Namco Avrupa Twitter hesabında ortaya çıkarken, ‘Yeni Gundam Breaker 22 Haziran 2018’de PS4 ve ilk defa PC için dijital olarak çıkacak!’ sözlerine yer verildi. Bu tweet kısa süre içinde silindi fakat Alejandro L. adlı bir Twitter kullanıcısı henüz silinmeden ekran görüntüsünü almayı başardı. Dolayısıyla Bandai Namco belki duyuruyu bir hatayla yaptı fakat istemeden de olsa Gundam Breaker’ın akıbeti ortaya çıkmış oldu.

Kısacası, büyük ihtimalle Bandai Namco zamanlama konusunda bir hata yaparak Gundam Breaker’ı açıkladı fakat biz de oyunun çıkış tarihini öğrenmiş olduk. Muhtemelen firma kısa süre içinde resmi duyuruyu tekrar yapacak ve tweet’te belirtildiği gibi beraberinde bir video da paylaşılacak. Bakalım yeni Gundam Breaker’da neler olacak, şimdilik bekleyip görelim!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.