Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Galaxy Fold 2 Unpacked Etkinliğinde Tanıtılmayacak

Samsung'un merakla beklenen yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu Galaxy Fold 2 modeli, Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılmayacak.

Samsung’un gelecek ay düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni Note 20 ailesi ve diğer akıllı telefon modellerini duyurması bekleniyordu. Samsung’un bu etkinlikte tanıtması beklenen akıllı telefon modellerinden birisi de Galaxy Fold 2 modeliydi. Görünen o ki Samsung bu etkinlikte bu yeni akıllı telefon modelini duyurmayacak.

yeni galaxy fold 2 unpacked etkinliginde tanitilmayacak 2

Güney Koreli teknoloji devi Samsung geçtiğimiz yıl ilk katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli olan Galaxy Fold modelini Galaxy S10 ailesi ile birlikte duyurmuştu. Samsung’un çok sevilen Galaxy Fold modelinin ardından Galaxy Fold 2 modeline çevrilmişti.

Galaxy Fold 2 modelinin 5 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan Galaxy Unpacked etkinliğinde duyurulması bekleniyordu. Gelen son bilgilere göre Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefon modeli 5 Ağustos tarihinde duyurulmayacak. Galaxy Fold 2 modeli daha ileri bir tarihte tanıtılacak.

Android geliştiricileri formu olan XDA yazarlarından Max Weinbach’a göre Samsung’un yeni katlanabilir ekranlı akıllı telefonu yazılımının hazır olmaması nedeniyle, 5 Ağustos tarihinde duyurulmayacak. Yazılımının Eylül ayında gerçekleştirilebilecek bir etkinlikte dahi hazır olmayacağını söyleyen Weinbach, Fold 2 modelinin en iyi ihtimalle ekim başında satışa sunulacabileceğini belirtti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.