Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Final Fantasy XV Güncellemesi Yayınlandı

Final Fantasy XV için önemli bir güncelleme yayınlandı.

Square Enix bugün Final Fantasy XV için yeni bir güncelleme yayınlandı. Maalesef yeni yamayla birlikte oyuna merakla beklenen modlama araçları eklenmiyor fakat bazı online özellikler geliyor ve çeşitli bug – hatalar düzeltiliyor.

yeni final fantasy xv guncellemesi yayinlandi 1

Yeni Final Fantasy XV güncellemesi toplamda 2GB boyutunda yeni Online Menu, Avatara, user Photo ve Play Records menüleri oyuna ekleniyor. Aynı zamanda Official Treasures modu da olacak ve oyuncular belli bir süre içinde internet bağlantısıyla nadir eşyaları alabilecek.

User Photos kısmı sayesinde artık Final Fantasy XV’de çektiğiniz fotoğrafları internet aracılığıyla diğer oyuncularla paylaşmak mümkün oluyor. Paylaşılan fotoğraflar User Photos klasörü altında yer alırekn, diğer oyuncular bunları beğenebilecek ve beğeni sayısına göre oyuncuya da çeşitli ödüller verilecek. Tek seferde toplamda 10 fotoğraf paylaşabileceksiniz ve limiti aştığınızda eski fotoğraflar yenileriyle yer değiştirecek.

Oldukça beğenilen Final Fantasy XV, Update 2862193 numaralı güncellemeyle yenilenirken, her zaman olduğu gibi Steam’e bir dahaki sefer giriş yaptığınızda yama otomatik olarak inmeye başlayacak. Dolayısıyla indirmek için herhangi bir ek işlem yapmanıza gerek yok.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.