Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

DOTA 2’nin Yeni Kahramanı ‘Marci’ ile Tanışın

DOTA 2'nin yeni kahramanı olarak açıklanan Marci, yakında savaş arenasına katılacak.

DOTA 2 kahraman havuzu her geçen gün genişliyor. Kadroya katılan son karakter, Netflix’te yayınlanan Dota: Dragon Blood animasyon dizisinden Marci olacak. Animasyon serisini izleyenlerin yakından tanıyacağı bir yüz olan Marci, The International 2021‘de açıklandı.

Studio Mir tarafından hazırlanan ve karakterin 2 boyutlu bir modelde başlayıp sonunda 3 boyutlu bir forma dönüştüğü tanıtım videosu, Marci’nin en etkileyici DOTA 2 kahramanlarından biri olacağını gösteriyor.

Marci, İlk Kez DOTA: Dragon Blood’da Karşımıza Çıkmıştı

DOTA 2 Marci

Fragmanın açıklamasında, “Bazı bağlılıklar engelleri aşar. Bu sonbaharda, DOTA: Dragon’s Blood’dan Dota 2’deki Kadimlerin savaşına doğru ilerlerken, Marci’nin gözüpek gücünü açığa çıkarın” ifadeleri yer alıyor. Henüz kesin bir tarih paylaşılmasa da, Marci’nin bir sonraki güncellemede oyuna eklenmesi bekleniyor.

Valve, Romanya’da devam eden koronavirüs vaka artışı nedeniyle kısa süre önce Dota 2 turnuvası The International için bilet satışlarını iptal etti. Etkinlik, 12-17 Ekim tarihleri ​​arasında Bükreş’te seyircili olarak gerçekleşecekti, ancak salgının şiddetini artırması hükümetin ek kısıtlamalar almasına neden oldu. Romanya, Bulgaristan’ın hemen önünde, Avrupa Birliği’nde ikinci en düşük aşı oranına sahip ülke konumunda.

DOTA 2 Kahramanı Marci, Yetenekleri ile Göz Dolduruyor

Marci

The International 2021 için satılan tüm biletlerin iade edileceğini belirten Valve, “Hayranları etkinliğe canlı olarak davet etmek istedik, ancak artık hem izleyicilerin hem de katılımcıların sağlığı gereği bu kararımızı iptal etmek zorundayız. Bilet satın alanlara otomatik olarak tam bir geri ödeme yapılacaktır” açıklamasında bulunmuştu.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.