Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni BioShock Oyununun Çıkmasına Birkaç Yıl Var

BioShock'un yeni oyununun geliştirildiği ama yakın bir tarihte çıkmayacağı söylendi.

BioShock‘un son oyununun çıkmasından bu yana 7 yıl geçti. 2013 yılında çıkan BioShock Infinite oyuncuların ve hayraları tarafından çok fazla sevildi. Fakat henüz yeni bir BioShock oyunu 2020 yılına girdiğimizde ortaya çıkmadı.

Yeni BioShock Oyununun Çıkmasına Birkaç Yıl Var

Yıllardır geliştirilmekte olan başka bir BioShock oyunu hakkında söylentiler var. Ancak son zamanlarda yeni bir oyunun yeni bir ekip tarafından geliştirildiği doğrulandı. Fakat oyunun hemen çıkacağını düşündüyseniz yanılıyorsunuz. Take-Two Interactive tarafından yapılan mali sonuçlar sunumunda BioShock’un sonraki oyunu için konuştu. Çok detay vermeseler de yeni oyunun önümüzdeki bir kaç yıl boyunca geliştirilme aşamasında olacağını söyledi.

Yeni oyun için daha zaman var gibi duruyor. Ancak şimdi franchise paketi olan ve BioShock’un bütün oyunu kapsayan, BioShock: The Collection ile önceki oyunları tekrar oynamanıza olanak tanıyor. PlayStation Plus‘a abone olursanız, bu ay bu koleksiyonu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz.

Eğer konsol yerine bilgisayardan oynamak istiyorsanız aynı paket Steam üzerinde de mevcut. BioShock, Bioshock 2 ve BioShock Infinite oyunlarını barındıran bu paketin Steam fiyatı ise 99 TL. Koleksiyonun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.