Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni Assassin’s Creed Haziran’da Duyurulabilir

Assasin's Creed'in yeni oyunu Haziran ayında düzenlenecek E3 2017 kapsamında duyurulabilir.

Ubisoft‘un kült oyun serisi Assassin’s Creed’in sıradaki oyunu hakkında yayılan söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Oyunun Antik Mısır’da geçeceğine dair oldukça sağlam işaretler veren görseller kısa süre önce sızdırılmıştı. Ubisoft’un Assassin’s Creed için vermiş olduğu bir söz de mevcut. Kısacası firmanın sözleri ve sızıntıların ya da söylentilerin büyük çapta gerçekleşmesi, serinin yeni oyunu hakkında elde ettiğimiz olası bilgilere güvenimizi artırıyor. En son olarak yayılan söylentilere bakılırsa, oyun Mısır’da geçecek ve ismi de Assassin’s Creed: Origins olacak. Bu isimden anladığımız kadarıyla hikayenin köklerine ve hatta daha öncesine doğru bir yolculuğa çıkabiliriz.

assassins creed origin egypt

Oyunun isminin Egypt ya da Empire ile birleştirileceği tahmin ediliyordu. Ancak yayılan son söylentilere bakılırsa Origins ismi kullanılacak ve oyun Haziran ayının ortasında gerçekleşecek E3 2017 fuarı kapsamında resmi olarak duyurulacak.

Assassin örgütünden bir kadın ve bir de erkek karakteri oynama fırsatı sunacak oyun Antik Mısır’da geçecek. Skyrim tarzı karmaşık ve detaylı bir karakter gelişim sistemi bulunduracak. Ayrıca çok daha özgür ve oyuncunun keşfine dayalı bir dünya haritasına sahip olacak. Bugüne dek geliştirilecek en büyük Assassin’s Creed haritasının da bu oyuna yer alacağı konuşuluyor. Eski Assassin’s Creed oyunlarında olduğu gibi arka plan hikayeleri de yine bu oyuna dahil edilecek.

Şu ana dek sözünü ettiğimiz her şeyin bir söylentiden ibaret olduğunu da hatırlatalım. Haziran’da gerçekleşecek fuardan önce herhangi bir resmi bilgi verilmeyeceğini düşünüyoruz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.