Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yemeksepeti Hacklendi İddiaları İle Gündemde

Türkiye’nin en büyük yemek ve market sipariş servisi olan Yemeksepeti hacklendi iddiaları ile yeniden gündemde.

Son olarak 8 ay önce hacklenen Yemeksepeti hacklendi iddiaları ile yeniden gündemde. Yaşanan son hack olayı sonrasında kullanıcıların verileri Bitcoin karşılığında satışa çıkmış ve bu olayın ardından şirketin kurucusu ve o dönemin CEO’su olan Nevzat Aydın ise kullanıcılardan özür dileyerek “Benzer bir olayın tekrar yaşanmaması için tüm geliştirmeleri yapmaya devam ediyoruz.” demişti.

Kısa bir süre önce Yemeksepeti kurucusu ve CEO’su olan Nevzat Aydın görevinden ayrılmıştı. Bu ayrılık o günlerde normal bir ayrılık olarak görülüyordu fakat bugün ortaya çıkan detaylarla birlikte bu ayrılığın farklı bir nedeni olduğu iddia edildi. Yemeksepeti hacklendiği iddiaları ile yeniden gündeme gelirken konu sosyal medya platformlarında gündem olmuş durumda.

Yemeksepeti Hacklendi İddiaları

Yemeksepeti Hacklendi İddiaları Kullanıcılar Tarafından Dile Getiriliyor

Nevzat Aydın’ın geçtiğimiz aylarda yaptığı bu açıklama sonrasında şirketin yeniden hacklendiği ve hatta dönemin CEO’su olan Nevzat Aydın ile hacklerların iletişime geçtiğini gösteren kanıtlar ortaya çıktı.

Nevzat Aydın’ın yeniden hack olayı sonrasında istifa ettiği şu sıralar sosyal medya platformları üzerinden pek çok kişi tarafından dile getiriliyor. Twitter kullanıcıları, yemeksepeti hacklendi iddialarını hackerların kendilerine bilgilerini göndermesinin ardından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu. Yemeksepeti cephesinden yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor ancak kullanıcılara gönderilen bilgilerin doğru olduğu söyleniyor. Nevzat Aydın ile görüştüklerini iddia eden hackerlar, konuşmaları Mesut Çevik’e bir mail yoluyla iletmiş durumda. Konu hakkında yeni gelişmeler yaşandıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Konu hakkında Mesut Çevik‘in açıklamalarına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Hack olayı ile ilgili görsellere de haberimizin sonunla bulabilirsiniz.

yemeksepeti hacklendi iddialari ile gundemde 3
yemeksepeti hacklendi iddialari ile gundemde 4
yemeksepeti hacklendi iddialari ile gundemde 5
yemeksepeti hacklendi iddialari ile gundemde 6

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.