Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yakuza 0 Xbox Game Pass’e Geldi

Yakuza 0 artık Windows 10'da oynanabilir.

Yakuza serisinin altıncı oyunu olarak 2015 yılında lansmana çıkan Yakuza 0 günümüzde konsol ve bilgisayar platformu oyuncuları tarafından oynanmaya devam ederken yapım nihayet Xbox Game Pass’e de geldi.

Yakuza 0 Xbox Game Pass’e Geldi 2

Sega’nın başarılı oyunu Yakuza 0 Steam üzerinde 60.00 TL olarak satışlarına devam ederken, bilgisayar ve konsol oyuncuları tarafından da olumlu olarak yorumlanmaya devam ediliyor. 5 yıldır Xbox Game Pass’e gelme mücadelesi veren ve dün akşam itibari ile Xbox Game Pass abonelerine sunulduğu bilinen yapım gündeme bomba gibi düştü.

Gerçekçi yapısı ile oyunculara sürükleyici bir deneyim sunan oyun, Japonya’yı hiç olmadığı kadar gerilim dolu sahneler ile Xbox Game Pass’e getirdi.

Gaminglyfe’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Yakuza 0 şuanda Xbox One sahipleri tarafından Microsoft Store veya Xbox Game Pass üzerinden alınabilirmiş. Milyonlarca kullanıcıya sahip olduğu bilinen Xbox Game Pass Yakuza 0 ile oyun yelpazesini bir tık daha genişletmiş oldu. Microsoft Store üzerinde 60.00 TL olarak satışlarına devam eden başarılı oyun, artık Xbox Game Pass aboneleri tarafından oynanabilir.

Unutmadan belirtelim oyun artık Windows 10’da da rahatlıkla oynanabiliyor.

Yakuza 0 Xbox One Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.