Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi Note 10 Lite Tanıtım Tarihi Detaylandı

Uygun fiyatlı Mi 10 Lite modelinin tanıtılacağı tarih belli oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin kısa bir süre önce ortaya çıkan yeni akıllı telefonu Xiaomi Mi Note 10 Lite modelinin tanıtım tarihi ortaya çıktı. İşte Xiaomi Mi Note 10 Lite modelinin tanıtılacağı o tarih.

xiaomi mi note 10 lite tanitim tarihi detaylandi 2

Xiaomi’nin ülkemizde de satılan Mi Note 10 ve Mi Note 10 Pro modellerinin yanına ekleyeceği Mi Note 10 Lite modelinin tanıtım tarihi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Ortaya atılan iddiaya göre Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Mi Note 10 Lite modeli, Avrupa’da Mayıs ayından itibaren satın alınabilecek.

İsminden de anlaşılacağı üzere bir orta segment akıllı telefon modeli olacak olan Mi Note 10 modelinin kısa süre içerisinde tanıtılacak olması sevindirici. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen modelin, fiyatına dair bir bilgi ise şimdilik bilinmiyor.

Xiaomi’ye yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre, Mi Note 10 Lite modelinin yanında POCO F2 modelinin de Mayıs ayı içerisinde tanıtılması bekleniyor. Bir zamanlar Xiaomi’nin alt markası olan ve sonrasında bağımsız bir marka olarak yoluna devam eden POCO’nun F2 modeli de uzun zamandır bekleniyordu.

Xiaomi Mi Note 10 Lite Özellikleri

Xiaomi’nin orta segment akıllı telefonu Mi Note 10 Lite modeli, 6.47 inç büyüklüğünde ekran ile birlikte gelecek. Qualcomm Snapdragon 730G işlemciden güç alacak olan Mi Note 10 Lite modeli, arkasında beşli kamera kurulumu ile birlikte gelecek. 64 megapiksel çözünürlüğünde ana kamerasının yanında, 8 megapiksel + 8 megapiksel + 5 megapiksel + 2 megapiksel çözünürlüğünde kameralardan oluşacak olan Mi Note 10 Lite modelinin ön kamerasının ise 16 megapiksel çözünürlüğünde olması bekleniyor. 30W hızlı şarj destekli 5.260 mAh kapasiteli bir bataryadan güç alacak olan Mi Note 10 Lite modelinin Android 10 işletim sistemi ile birlikte gelmesi bekleniyor.

 

 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.