Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xiaomi Mi 11 Ailesinin Kutusu Boş Olacak

Xiaomi’nin Mi 11 ailesi modellerinin kutusundan şarj cihazı çıkmayacak. 

Xiaomi’nin Mi 11 ailesi ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Oraya çıkan yeni detaylara göre ise Mi 11 ailesinin kutu içeriği boş olacak. 

xiaomi mi 11 ailesinin kutusu bos olacak

Çin merkezli teknoloji şirketi Xiaomi, yeni amiral gemi modellerini 28 Aralık tarihinde duyuracak. Özellikleri ve fiyatları ortaya çıkan Xiaomi Mi 11 ailesine dair yeni bir üzücü haber daha ortaya çıktı. Xiaomi’ye yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Xiaomi Mi 11 ailesinin kutusundan şarj cihazı ve kulaklık çıkmayacak. 

Ice Universe tarafından aktarılan bilgiye göre, Xiaomi’de Mi 11 serisiyle birlikte Apple’ın izinden gidecek. Apple’ın iPhone 12 ailesiyle birlikte kutudan şarj cihazını çıkartması, kullanıcıların ve diğer üreticilerin tepkisini çekmişti. Ancak sonrasında Apple’ın izinden Xiaomi ve Samsung’un da gitmesi kullanıcıları kızdırmış durumda. 

Xiaomi Mi 11 Fiyatları 

Kesin olmayan bilgilere göre, 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip Mi 11 modeli 687 dolar, 256 GB depolamalı sürüm ise 733 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Modelin 256 GB depolama alanına sahip olan sürümünün fiyatı ise 794 dolar olacak. Xiaomi Mi 11 Pro modelinin fiyatı ise 810 dolardan başlayacak. Modellerin Türkiye fiyatları ise şimdilik bilinmiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.