Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

XCOM Legends Sürpriz Şekilde Piyasaya Sürüldü

Oyun bazı bölgelerde çıkmış olsa da dünya çapında çıkış yapıp yapmayacağı belli değil.

2K birden bire, bazı bölgelerde erken erişimde bulunan ve önceden duyurulmamış bir mobil oyun olan XCOM Legends‘ı piyasaya sürdü.

Oyun, Eurogamer’a göre 2K’nın ana şirketi Take-Two Interactive Software ile bağlantılı bir Kaliforniya stüdyosu olan Iridium Starfish tarafından geliştirildi.

xcomhaber fotosu

2K, siteye yaptığı açıklamada, “Hayranlarımıza en iyi eğlenceyi ve değeri sunmak için sürekli olarak yeni deneyimler keşfediyor ve test ediyoruz. Iridium Starfish, sınırlı bölgelerde XCOM Legends‘ı yumuşak bir şekilde piyasaya sürdü, ancak şu anda paylaşacak daha fazla bilgimiz yok.” ifadelerini kullandı.

Oyunun oynanış videoları da YouTube üzerinden yayınlanmaya başladı. Yeni bir oyun olduğunuz göz önüne alırsak gelişime açık gibi duruyor.

Xcom Legends Game - Android Gameplay

XCOM serisine uygun olarak oyun, beş karaktere kadar bir ekiple rekabet edebileceğiniz PVP savaşları içeren kadro tabanlı bir Role Playing Game’dir ve büyük ölçüde insanlığın bir uzaylı istilasını püskürtmesi etrafında dönüyor.

Savaşlarda kullanmak için efsanevi kahramanların kilidini açabilir ve oynadıkça daha fazla karakter ve ödül kazanabilirsiniz.

XCOM Legends, yalnızca belirli bölgelerde olsa da, Google Play mağazasında erken erişim olarak mevcut.

XCOM Legends‘ın dünya çapında çıkış yapıp yapmayacağına dair bir bilgi yok, genel lansmanı için de henüz bir tarih belirlenmiş değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.