Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Series X’in Kutusu Ortaya Çıktı

En son yayınlanan bir görselde Xbox Series X'in perakende satış kutusu gözler önüne serildi.

Microsoft dün yaptığı açıklama ile birlikte merakla beklenen yeni nesil konsolu Xbox Series X ve Xbox Series S‘in çıkış tarihlerini ve fiyatlarını duyurmuştu. Bugün ise Kanada merkezli bir web sitesi olan The Source, Xbox Series X’in perakende satış kutusunu ortaya çıkardı.

Xbox Series Xin Kutusu Ortaya Cikti

Normalde şimdiye kadar her zaman Xbox Series X’in basın için çekilmiş olan fotoğrafını görmüştük ancak web sitesinde bu kez farklı bir görüntü vardı. Yayınlanan görselde Xbox Series X’in perakende satış kutusu gözler önüne serilmiş oldu. Kutunun dış görünüşü oldukça güzel ve hoş görünüyor. Kutunun sağ alt tarafında 1 TB SSD ve 4K 120 FPS değerlerinin yanı sıra ayrıca Xbox Velocity Mimarisi sistemine sahip olduğunu görebiliyoruz.

Microsoft dün yaptığı açıklama ile Xbox Series X ve Xbox Series S konsollarının fiyatlarını ve çıkış tarihlerini de hayranlar için paylaşmıştı. Buna göre Xbox Series X ve Xbox Series S modelleri 10 Kasım 2020 tarihinde piyasaya sürülecek ve Series X modeli 500 Dolardan piyasaya sürülecekken Series S modelinin fiyatı ise 300 Dolar olacak. Ülkemizde ki dolar kuru nedeniyle ortalama olarak 8.000 TL veya daha üzerinde olması beklenen konsol içinse Türkiye fiyatı henüz açıklanmadı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.