Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Series X Gucci Temalı Konsolun Dudak Uçuklatan Fiyatı

Gucci'nin tasarladığı Xbox Series X, 17 Kasım'da satışa çıkacak.

Xbox Series X Gucci isimli bir konsol satın almak ister misiniz? Microsoft’un Xbox 20. Yıl Dönümü kutlamalarının bir parçası olarak şirket, çok pahalı bir Xbox için üst düzey moda şirketi Gucci ile ortaklık kurdu.

Microsoft ve Gucci, 100 adet Xbox Series X Gucci isimli konsol tasardı ve Gucci’nin ikonik tasarımlarını içeren uyumlu kontrolcüler yarattı. Konsolun kendisi, hem Guccio Gucci‘nin baş harfleri hem de popüler oyun ifadesi Good Game olarak hizmet eden ünlü GG deseninin lazerle kesilmiş bir monogram motifine sahip.

Kontrolcü, markanın House Web tasarımından ilham alan mavi ve kırmızı çizgilere sahip. Konsol ve kontrolcü, mavi ve kırmızı çizgili sert bir taşıma çantasının içinde gelecek Tabii ki bir Xbox Game Pass aboneliği de dahil olacak.

Xbox Series X Gucci

Xbox Series X Gucci Fiyatı

Sadece 100 tane yapılacak olan konsolun her biri 10.000 dolara satılacak. Bunları 17 Kasım’dan itibaren New York, Beverly Hills, Mexico City, Milano, Londra, Berlin, Pekin ve Tokyo’daki Gucci mağazalarında satışta bulabilirsiniz.

Diğer Xbox haberlerine gelirsek, şirketin 20. yıl dönümü etkinliği bu pazartesi, 15 Kasım’da başlayacak. Oyun duyurusu beklemiyoruz ancak Microsoft, Xbox’ın son yirmi yılına bakacak ve serinin başarılarını kutlayacak.

Forza Horizon 5’ten sonraki en büyük Xbox oyunu, 8 Aralık’ta piyasaya sürülen ve Microsoft’un Halo için sunduklarının sadece başlangıcı olabilecek Halo Infinite olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.