Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox 20. Yıldönümü Yıldızlar Geçidi Olacak

Xbox'ın yaklaşan 20. doğum günü vesilesiyle şirket, tanınmış bir aktörü işbirliği yaptı. Etkinliğe Dwayne “The Rock” Johnson katılacak.

Dwayne Johnson, Xbox 20. Yıldönümü etkinliğinde yer alacak. İnanması zor olsa da, ilk Xbox’ın piyasaya sürülmesinden bu yana neredeyse 20 yıl geçti.

15 Kasım 2001‘de Bill Gates sahneye çıktı ve Dwayne “The Rock” Johnson eşliğinde oyuncuları devrim niteliğinde bir tasarımla uğraştıklarına ikna etti. Sonraki yıllarda, çeşitli derecelerde şansla dünyanın dört bir yanındaki kullanıcıların kalbini fethetmeye çalışan ardışık Xbox nesillerinin piyasaya sürülmesine tanık olduk.

Xbox 20. Yıldönümünü

Xbox 20. Yıldönümü Yıldızlar Sahnesi Olacak

Yaklaşan Xbox 20. Yıldönümünü kutlamak için mükemmel bir fırsat. Şirket, markanın tarihini kutlayacağı özel bir yayın düzenleyecek. Etkinliğe, yıllarca yokluğunun ardından geri dönen Dwayne Johnson liderliğindeki özel konuklar katılacak.

Bilgi, Xbox’ın İngiltere şubesi tarafından Twitter‘da açıklandı. Ayrıca, oyuncunun oyuncuları etkinliğe katılmaya teşvik ettiği kısa bir video yayınladı. Kendisi de kariyerini göz önünde bulundurarak oldukça ilginç bir hamle olan etkinliğin bir parçası olacak.

The Rock, 2001’de, bugün olduğu kadar tanınabilir bir kişi değildi. O zamanlar oyunculuk kariyerine yeni başlıyordu ancak şimdi şov dünyasının en büyük yıldızlarından biri haline geldi.

Xbox Etkinliğinde Netflix İşbirliği

İlginç bir şekilde, kısa görüntüler Xbox’ın doğum gününü kutlamak için yalnızca Johnson ile değil aynı zamanda Netflix ile de çalışacağını gösterdi. Video, etkinliğin Johnson’ın ana rollerden birini oynadığı Red Note‘un tanıtım eylemiyle bağlantılı olacağını ortaya koydu. Bu nedenle, yayın sırasında filmle bağlantılı diğer yıldızların görünmesi mümkün.

Bunu birkaç gün içinde öğreneceğiz. Xbox 20. Yıldönümü yayını 15 Kasım TSİ 21.00‘da gerçekleşecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.