Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Series X Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

Xbox Series X oyun konsolunun satışa sunulacağı tarih yanlışlıkla açıklandı.

Microsoft’un 2020 yılı tatil döneminde satışa sunmaya hazırlandığı Xbox Series X oyun konsolunun çıkış tarihi belli olmuş olabilir. 

xbox series x cikis tarihi ortaya cikti 2

Sony PlayStation 5 oyun konsolunun detaylarının açıklanmasıyla birlikte gözler yeni nesil konsolların satışa sunulacağı tarihe çevrilmişti. Xbox Series X oyun konsolunun tüm özelliklerini açıklayan Microsoft Xbox Series X oyun konsolunun çıkış tarihini yanlışlıkla açıklamış olabilir. 

Xbox internet sitesi üzerinde Xbox Series X çıkış tarihi ile ilgili bir yazı paylaşıldı. Paylaşılan yazıya göre Microsoft’un yeni nesil oyun konsolu Şükran Günü’nde satışa sunulacağı belirtiliyordu. Xbox sitesinde açıklanan tarih 26 Kasım 2020 tarihine denk geliyor. Yazının yayınlanmasının ardından Xbox Live’ın başındaki isim olan Larry Hryb paylaşımda bir yanlışlık olduğunu belirtti. 

Gönderilen tweetin ardından Xbox Series X oyun konsolunun çıkış tarihi Holiday 2020 olarak değiştirildi. Microsoft’un Xbox Series X oyun konsolunun 2020 tatil döneminde tanıtılıp tanıtılmayacağı kesin olarak bilinmiyor. Zira tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile birlikte üretim de tedarik zincirleri arasında iş gücü sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle pek çok analist yeni nesil oyun konsollarının çıkış tarihinin ertelenebileceğini belirtiyor. 

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.