Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Insider’a Göre God Of War Ağustos Ayında PC’ye Geliyor

En son çıkan bir söylentiye göre, Sony, PlayStation 4'e özel olarak çıkarılmış olan God of War'u Ağustos 2020 tarihinde PC'ye çıkaracak.

En son Xbox Two podcast bölümünde konuşan Xbox Insider Rand al Thor‘a göre, Sony’nin gişe rekorları kıran ve sadece PlayStation 4 için çıkmış olan God of War oyunu Ağustos 2020 tarihinde PC’ye gelecek.

Xbox Insidera Göre God Of War Ağustos Ayında PCye Geliyor 1

Sony, bu yaz aylarının başında, daha önce PlayStation 4’e özel olarak çıkan bazı oyunların PC’ye geleceğini duyurmuştu. PlayStation 4 özel olarak çıkmış olan, Kojima Productions’ın oyunu Death Stranding geçtiğimiz hafta PC’ye geldi. Sırada resmi olarak duyurulmuş olan Guerilla Games’e ait Horizon Zero Dawn var. Horizon Zero Dawn 7 Ağustos 2020 tarihinde resmi olarak PC’ye çıkışını gerçekleştirecek.

Sony, PlayStation 4’e özel olarak çıkmış oyunların PC’ye geleceğini duyurduğunda, Japon teknoloji devinin yakın gelecekte PC için daha fazla PlayStation 4 oyunu açıklayacağını söylediği söylentileri ortaya çıkmaya başladı. Bloodborne ve God of War gibi oyunlar da bahsi geçen oyunlar arasında.

Windows Central’dan Jez Corden ve Xbox Insider Rand al Thor’un birlikte yayınladıkları The Xbox Two poscast’in son bölümünde Rand, PlayStation 4 özel oyunu olan God of War’ın Ağustos 2020 tarihinde PC’ye geleceğini söyledi. Ancak bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama gelmediği için söylenti olarak kabul edebiliriz.

Xbox Series X July Games Showcase | Xbox Live Gold | Game Pass & xCloud - The Xbox Two #138

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.