Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Xbox Game Pass’e Eklenecek Yeni Oyunlar Açıklandı

Ocak ayında Xbox Game Pass kitaplığına eklenecek ücretsiz oyunlar belli oldu. Mass Effect Legendary Edition, 6 Ocak'ta EA Play aracılığıyla PC Game Pass ve Ultimate'a geliyor.

Microsoft, Xbox Game Pass’e eklenecek yeni oyunları açıkladı. Kullanıcılar, ocak ayının ilk yarısında Mass Effect Legendary Edition ve Outer Wilds dahil toplam sekiz oyuna ücretsiz erişebilecek. Geçtiğimiz yıl BioWare ve Microsoft’un üçlemeyi konsol ve PC için Xbox Game Pass’e getirmeye hazırlandığını duymuştuk. Yapılan açıklama ile bu iddialar nihayet resmiyet kazandı.

Mass Effect Legendary Edition Game Pass’e Geliyor

xbox game pass ocak 2022 oyunları
Xbox Game Pass Ocak 2022 oyunları arasında Mass Effect Legendary Edition da var.

İkonik bilim kurgu serisi Mass Effect’in üç halkasını bir araya getiren Mass Effect Legendary Edition, 6 Ocak’ta EA Play aracılığıyla PC Game Pass ve Ultimate’a geliyor. 4K çözünürlük, HDR ve 21:9 ekran desteği sunan koleksiyon, Mass Effect, Mass Effect 2 ve Mass Effect 3 ana oyunlarının yanı sıra silahlar, zırhlar ve paketler dahil 40’tan fazla DLC barındırıyor.

Xbox Game Pass Ocak 2022 oyunları arasında zorlu bir roguelike platform oyunu olan Spelunky 2 de var. 2008 yılında piyasaya sürülen ve olumlu eleştiriler alan yapım, 13 Ocak’ta konsola ve PC’ye geliyor. Sonsuz bir zaman döngüsüne düşmüş bir güneş sisteminde geçen aksiyon-macera oyunu Outer Wilds ise 6 Ocak’ta bulut, konsol ve PC için yayınlanacak. Listenin tamamı şu şekilde:

Xbox Game Pass Ocak 2022 Oyunları

xbox game pass'e eklenecek oyunlar

4 Ocak

  • Gorogoa (Bulut, Konsol, PC)
  • Olija (Bulut, Konsol, PC)
  • The Pedestrian (Bulut, Konsol, PC)

6 Ocak

  • Embr (Bulut, Konsol, PC)
  • Mass Effect: Legendary Edition (Konsol, PC)
  • Outer Wilds (Bulut, Konsol, PC)

13 Ocak

  • Spelunky 2 (Konsol, PC)
  • The Anacrusis (Konsol, PC)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.