Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WWE 2K22 Kapak Resmi ve Ön Sipariş Detayları Sızdırıldı

WWE 2K22'nin ön sipariş içeriği, Undertaker Immortal Pack olacak.

Görünüşe göre WWE 2K22 için resmi kutu resmi ve ön sipariş bonusları internette ortaya çıktı. TechnikNews tarafından tespit edildiği gibi Rey Mysterio, WWE 2K22’nin kapağında öne çıkan WWE dövüşçüsü olacak. Standart sürüm, ikonik kostümü içinde dövüş pozu veren Mysterio’nun tüm vücudunu gösterecek.

Lüks sürüm aynı derecede renkli ancak bunun yerine Rey Mysterio’nun bir vesikalık görüntüsüne sahip. Ek olarak, oyunun 8 Mart’tan itibaren üç günlük bir erken erişim oynama şansı sunacağı bildirildi. WWE 2K22 Deluxe Edition‘ın, temel oyunda bulunan her şeyi, ayrıca Undertaker Immortal Pack ve Season Pass‘i içereceği bildirildi.

WWE 2K22 Ön Sipariş İçeriği

WWE 2K22

Undertaker Immortal Pack, ön sipariş verenler için de geçerli olacak. Bu bonus, görünüşe göre, “Phantom Mask Undertaker, Lord of Darkness Undertaker, Boneyard Match Undertaker, Undertaker için MyFACTION EVO kartları ve MyFACTION Perks ve Bonusları” dahil olmak üzere üç ek Undertaker karakterini içerecek.

Geçen yıl, Visual Concepts ve 2K Games tarafından geliştirilmekte olan WWE 2K22‘nin Mart 2022’de çıkış yapacağı açıklandı. Oyunun tam olarak ne zaman çıkacağı belli değil ancak PC, PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Serisi X|S için yayınlanacağını biliyoruz. Ağustos 2021’de yayınlanan SummerSlam fragmanında, Bobby Lashley, Charlotte Flair ve Roman Reigns gibi mevcut WWE şampiyonlarının görüneceği doğrulandı. WWE’nin bu bölümü, serideki önceki oyunda 3.400’den fazla animasyon oluşturan yüz tarama teknolojisini kullanmaya devam edecek.

WWE 2K22 - Hit List Trailer | PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.