Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Worlds Adrift Temmuz Ayında Kapanacak!

Worlds Adrift umduğunu bulamadı, sunucuları kapatma kararı aldı.

2017’nin Mayıs ayında PC platformu için Steam’de lansmana çıkan Worlds Adrift yaklaşık 3 yıldır orta dereceli bir kitle tarafından oynanıyordu. Steam’de bir türlü istediğini bulamayan yapım yakında kapacak ve artık oynanmayacak.

Worlds Adrift Temmuz Ayında Kapanacak 2

2017’den bu yana erken erişim oyunu olarak Steam’de oynanan Worlds Adrift bilgisayar oyuncuları tarafından ‘karışık’ olarak değerlendirildi. MMO oyunu olarak dünyanın dört bir yanından oyuncular tarafından oynanan yapım ne yazık ki beklenen ilgiyi bir türlü göremedi. Yapım Steam’de satışlara kapatılırken yakında sunucularını da kapatacak.

3 yıl aradan sonra havlu atan Worlds Adrift dün gece Steam’de satışlara kapatıldı. Bossa Studios tarafından geliştirilen ve yayınlanan yapım çok oyunculu olarak oynanabiliyordu. Yayınlandığı günden bu yana bir türlü istenen seviyeye gelemeyen yapım bugün Eurogamer’ın haberi ile gündeme geldi.

Bugün Eurogamer’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Bossa Studios imzalı Worlds Adrift Temmuz ayında sunucularını kapatıyormuş. 29 Nisan’dan bu yana satın alınan oyun kopyalarını iade edilebileceğini ifade eden geliştirici ekip, satın alınan premium kozmetik ürünlerin ise Temmuz ayına kadar kullanabileceğinden söz ediliyor.

İlk kez Aralık 2014’te duyurulan Worlds Adrift bir türlü oyunculara bekleneni veremedi.

The End of Worlds Adrift

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.