Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

World of Demons Duyuruldu

Yeni mobil oyun World of Demons önce iOS'a, sonra Android'e çıkacak.

Platinum Games bugün yaptığı duyuruyla aksiyon oyunu World of Demons’ın bu yaz mobil cihazlara çıkacağını açıkladı. Oyun Orta Çağ Japonyası’nda kurgusal bir evrende geçerken, Oni yani iblislerin işgalini konu alıyor.

World of demons duyuruldu 1

Hem iblisler, hem de Yokai adı verilen yaratıklar insanların dünyasını işgal ederken, bu tehdite karşı koymak ve yurdunu korumak ise cesur ve güçlü bir samuraya kalacaktır. Okami ile içli dışlı olan oyuncular muhtemelen World of Demons’ta kullanılan sanat tarzını ve müziğini yadırgamayacaktır. Hatta neredeyse tamamen aynı dahi diyebiliriz.  Bu da aslında şaşırtıcı değil çünkü Platinum Games bir Okami geliştiricisi olan Clover Studios’un küllerinden doğmuştu.

Yayınlanan duyuru fragmanına ve World of Demons web sitesine göre oyunda oldukça hızlı bir dövüş sistemi ve kılıç kullanımı yer alacak. Oyuncular birden fazla samuray arasından seçim yapıp onunla oynayabilecek. Aynı zamanda ekipmanlarınızı ve Yokai minyonlarınızı da geliştirme şansınız olacak, hikâye ilerledikçe önünüze yeni seçenekler çıkacak. Oyundaki güçlü düşman ve bosslara karşı da diğer oyuncularla parti kurup mücadele edebileceksiniz.

World of Demons, iOS cihazlar için bu yaz aylarında çıkacak ve daha ileri bir tarihte de Android platformuna gelecek.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZaS_hqHcp0

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.