Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfteam’de 1907 Fenerbahçe Ve Galatasaray Karşı Karşıya Geliyor!

Wolfteam’de 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor kupa için mücadele edecek.

Ülkemizin en popüler FPS oyunlarından bir tanesi olan Wolfteam, Yıldızlar Ligi 2018’i Asus Wolfteam Ligi adıyla düzenliyor.

Wolfteam’de 1907 Fenerbahçe Ve Galatasaray Karşı Karşıya Geliyor 2

Türkiye’nin en güçlü 8 espor takımının mücadele ettiği ligin ilk sezonu Temmuz ayında sona erecek. Netmarble Türkiye’nin, Wolfteam oyunu için ASUS sponsorluğunda düzenlediği ve Türkiye’nin en güçlü espor takımlarını bir araya getirdiği ligde birbirinden farklı oyuncular da kupa için ter döküyor. 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor takımlarının karşı karşıya gelmesi ile oyun severlerde heyecan dolu anlar yaşayacak. ASUS Wolfteam Ligi, bu yıl da Türkiye’nin en güçlü Wolfteam espor takımlarının kıyasıya mücadelelerine ev sahipliği yapacak.

Ligde 1907 Fenerbahçe, Galatasaray Esports, HWA Gaming, Galakticos, Team Turquality, Youth Crew, Dark Passage ve Ice Esports gibi birbirinden farklı takımlar büyük kupaya sahip olabilmek için tüm yeteneklerini sergileyecekler.

Netmarble Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Aras Şenyüz Wolfteam turnuvalarında takımların çok zevkli maçlara imza attıklarını belirterek, “ASUS Wolfteam Ligi’nde ilk derbi maçına hazırlanıyoruz. Ligde yapılan her maç büyük heyecana sahne oluyor. Bu hafta sonu karşı karşıya gelecek olan 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Esports karşılaşması nefesleri kesecek. Her iki takıma ve oyunculara başarılar diliyorum. Tek dileğimiz keyifli bir maç izlemek” açıklamasında bulundu.

1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor arasındaki mücadele 15 Nisan 2018’de saat 17:00’de YouTube üzerinden canlı olarak oyun severler ile yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.