Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfteam’de 1907 Fenerbahçe Ve Galatasaray Espor Yarın Karşı Karşıya Gelecek!

1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor yarın zorlu bir mücadele gerçekleştirecekler.

Ülkemizin en çok oynanan fps oyunu olarak bilinen Wolfteam yine rekabet dolu maçlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Yarın 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor karşı karşıya gelecek. Maçta nefesler tutulacak.

Wolfteam’de 1907 Fenerbahçe Ve Galatasaray Espor Yarın Karşı Karşıya Gelecek 2

Netmarble Türkiye’nin Wolfteam için düzenlediği 2019 Wolfteam Türkiye Kupası’nda ülkemizin en iyi Wolfteam oyuncuları karşı karşıya geliyor. Rekabet dolu maçların yapıldığı kupada iki ünlü isim karşı karşıya gelecek. 20 Temmuz 2019 Cumartesi günü saat 18:00’de  karşı karşıya gelecek olan 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor en iyi performanslarını sergilemeye çalışacaklar.

Son iki sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bu sezonda da yenilgisiz zirvede yer alan 1907 Fenerbahçe maçın favorisi olurken, Galatasaray Espor’da rakibini yenebilmek için her yolu deneyecek. Geçen sezon Galatasaray Espor’u 3-0 deviren 1907 Fenerbahçe Espor üçüncü kez şampiyon olmaya çalışacak.

Geçtiğimiz sezon 1907 Fenerbahçe’de oynayan 3 oyuncu Cenk “CombatStaR” Erşahin, Emir “Hybrid” Erol, Yakup “TheJessly” Arslan Galatasaray Espor’a transfer olurken, Galatasaray Espor forması giyen Aytekin “OXM4NN” Çakır, Batuhan “Slashing” Ölçer, Emir “TheRebel” Karaduran ise 1907 Fenerbahçe’ye transfer olmuştu.

Wolfteam turnuvalarında takımların çok zevkli maçlara imza attıklarını belirten Netmarble Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Dilek Aydoğdu, “Bu hafta sonu karşı karşıya gelecek olan 1907 Fenerbahçe ve Galatasaray Espor karşılaşması nefesleri kesecek. 36 maçtır yenilmeyen 1907 Fenerbahçe, 2019 Wolfteam Türkiye Kupası’nda ilk 4 maçını kazanmayı başardı ve zirvede bulunuyor. Galatasaray Espor ise ilk 4 maçında 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. İki takım da bu derbi maçında Wolfteam Ligi’nin zirvesi için mücadele edecek. Her iki takıma ve oyunculara başarılar diliyorum. Keyifli, sportmence ve heyecanlı bir maç izlemeyi diliyoruz” dedi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.