Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfenstein: Youngblood’un Switch Versiyonu Panic Button Tarafından Geliştiriliyor!

Wolfenstein: Youngblood’un Switch versiyonu ortaya çıktı.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan ve hala geliştirilen Wolfenstein: Youngblood’un hem çıkış tarihi hem de fiyatı dün gece belli oldu. Steam’de ön siparişlere açılan yapım, Switch platformu için de geliştiriliyormuş.

Wolfenstein Youngblood’un Switch Versiyonu Panic Button Tarafından Geliştiriliyor 2

Bethesda şu sıralar 2019 model oyunlarını birer birer Steam’de sergilemeye başlarken Wolfenstein: Youngblood’da merakla beklenen oyunlar arasına adını yazdırdı. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak farklı modlar ile hem konsol hem de bilgisayar platformunda oynanacak olan yapım bugün yeni bir detayla daha gündeme geldi. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan oyun, Switch platformu için de geliştiriliyormuş.

GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre Wolfenstein: Youngblood’un Nintendo Switch sürümünü Panic Button geliştiriyormuş. Hatırlayacağınız üzere Panic Button daha önce Wolfenstein II: The New Colossus, Rocket League, Primal Carnage: Extinction gibi başarılı oyunları geliştirmişti.

Yapılan habere göre merakla beklenen oyunun Switch sürümünde Panic Button imzası yer alacakmış. Bethesda oyunun Switch sürümünü Panic Button’un geliştirdiğini resmi olarak onaylamış.

Oyun 26 Temmuz 2019’da tüm platformlar için eş zamanlı olarak yayınlanacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.