Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfenstein: Youngblood Nvidia’ya Özel Bir Güncelleme Aldı!

Wolfenstein: Youngblood yeni güncellemesi ile yeni özelliklere kavuştu.

2019 yılında büyük umutlar ile piyasaya sürülen yeni Wolfenstein oyunu Wolfenstein: Youngblood ne yazık ki beklentileri karşılayamamıştı. Yapım konsol ve bilgisayar platformunda oynanmaya devam ederken bilgisayar platformu oyuncularına yeni bir güncelleme geldi.

Wolfenstein Youngblood Nvidia’ya Özel Bir Güncelleme Aldı 2

Bethesda’nın 2019’da beklenen oyunu olan Wolfenstein: Youngblood Steam üzerinde 179.00 TL’den başlayan fiyatlar ile satışlarına devam ediyor. Aksiyon ve fps oyunu olarak geniş kitleler tarafından oynanmaya devam eden yapım yeni bir güncelleme duyurusu ile gündeme geldi. Güncelleme ile oyun içerisine bazı özellikler eklenmiş.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre geliştirici ekip Nvidia ekran kartına sahip olan bilgisayar platformu için oyuna yeni bir güncelleme getirmiş. Bu güncelleme ile oyuncular artık RTX’i açabilir ve ışın yansımalarını izleyebilirlermiş. DLSS özelliğini de getiren güncelleme ile oyuncular kare hızında da bir iyileştirme elde edebileceklermiş.

Yeni güncelleme sayesinde Nvidia ekran kartına sahip olan oyuncular artık daha yüksek kaliteye sahip olan görseller ile karşılaşacak, daha iyi performans elde edebileceklermiş. Güncelleme nazileri avlamayı da daha eğlenceli bir hale getiriyormuş. Oyuncular süslü efektlere erişebilecek, kare hızında da daha iyi bir performans elde edebileceklermiş.

Wolfenstein: Youngblood | RTX Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.