Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfenstein II: The New Colossus’un Switch Sürümünden Haber Var

Sevilen FPS oyunu Wolfenstein 2: The New Colossus yakın bir tarihte Nintendo Switch'e geliyor.

Bethesda Softworks, Wolfenstein II: The New Colossus’un Nintendo Switch port sürümünü doğrulamakla kalmadı, aynı zamanda yakın zamanda yeni bilgiler vereceğini de doğruladı.

Wolfenstein 2 the new colossus switch surumunden haber var 1

Aralık 2017 tarihinde MachineGames tarafından Panic Button adlı stüdyonun Wolfenstein II: The New Colossus Switch sürümünü hazırladığı açıklanmıştı. Aslına bakarsanız Panic Button hem oyun port etme, hem de Nintendo Switch konusunda son derece tecrübeli bir firma. Başarılı ekip bir süre önce PC oyunları Doom ile Rocket League’in de Nintendo Switch sürümlerini hazırlamıştı. Dolayısıyla Wolfenstein II: The New Colossus konusunda da herkesin güvenini topladı.

Şimdi ise Bethesda Softworks tarafından resmi Twitter hesabı üzerinde bir açıklama yapıldı ve Panic Button’ın şu anda proje üzerinde çalıştığı belirtildi. Kısa açıklamaya göre çalışmalar sürüyor ve yakında daha çok bilgi yayınlanacak, Wolfenstein II: The New Colossus Switch sürümü hakkında ayrıntıları öğrenebileceğiz.

Tabii bu denli geniş çaplı ve yüksek grafikli bir oyunun Switch’e gelecek olması merak uyandırıyor. Oyun PC’deki kadar iyi gözükecek mi, ne gibi fedakarlıklarda bulunulacak ve çözünürlük oranı nasıl olacak gibi sorular kafa karıştırıyor.

Wolfenstein II: The New Colossus, daha önce PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapmıştı. Umuyoruz ki yakın zamanda Nintendo Switch sürümünden de haberleri alacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.