Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wolfenstein 2 Daha Yayınlanmadan Korsana Yenik Düştü!

Wolfenstein 2 korsana yenik düştü. Wolfenstein 2 şuan da bazı torrent sitelerinde korsanlar tarafından paylaşılıyor.

Uzun bir süredir beklenen Wolfenstein 2, serinin son oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Wolfenstein 2 ile birlikte ürkütücü ve gerilim dolu bir dünya bizleri bekliyor. Oldukça etkileyici fragmanlar ile oyuncuları heyecanlandıran Bethesda, şu sıralar korsanlarla uğraşıyor.

Wolfenstein 2 Daha Yayınlanmadan Korsana Yenik Düştü 1

Wolfenstein serisi akıllara kazınan bir FPS oyunudur. İlk serisi ile milyonlarca oyuncuya ulaşan Wolfenstein, günümüzde oldukça popüler. Ülkemizde de geniş bir kitleye hitap eden oyun 27 Ekim Cuma günü çıkış yapacak. Artık çıkışına saatler kala Wolfenstein 2’nin korsana yenik düştüğü gelen ilk bilgiler arasında ki yerini aldı.

Oyuncular tarafından heyecanla beklenen Wolfenstein 2, İkinci Dünya Savaşı’na farklı bir pencereden bakarak oyunculara adrenalin dolu anlar yaşatacak. Yayıncılığı Bethesda tarafından yapılan Wolfenstein 2, şu sıralar korsanlarla uğraşıyor. Birkaç gündür Denuvu’ya ağır saldırılar gerçekleştiren korsan grupları, oyun daha bir gününü doldurmadan korsanların eline geçti. Yarın yayınlanacak olan Wolfenstein II: The New Colossus, şu anda bazı torrent sitelerinde yayınlanmaya başlandı bile.

Wolfenstein 2 Daha Yayınlanmadan Korsana Yenik Düştü 2

Bethesda ve Machine Games tarafından konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmış değil. Ancak bu derece kaliteli bir oyunun korsana yenik düşmesi bizleri de gerçekten üzdü.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.