Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Windows 7 İşletim Sisteminin Sorunları Bitmiyor

Desteği sonlandırılan Windows 7 işletim sisteminde yeni sorunlar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Yazılım devi Microsoft’un Ocak ayında son güncellemesini yayınlayarak desteğini sonlandırdığı Windows 7 işletim sisteminin sorunları bitmiyor. Windows 7 işletim sisteminde yeni bir sorun ortaya çıktı.

windows 7 isletim sisteminin sorunlarin bitmiyor 2

Windows işletim sistemi kullanıcıları arasında hala en popüler işletim sistemleri arasında yer alan Windows 7 işletim sistemi için yayınlanan son güncellemede yeni sorunlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Windows 7 işletim sisteminin fişini çeken ve artık Windows 7 işletim sistemi için güncelleme yayınlamayacak olan Microsoft’un Windows 7 için yayınladığı son güncelleme kullanıcıların canını sıkmaya devam ediyor.

Windows 7 kullanıcıları indirdikleri son güncellemenin ardından duvar kağıdı sorunu yaşamaya başlamıştı. Kullanıcıların yaşadığı bu duvar kağıdı sorununu ufak bir güncelleme ile çözüme kavuşturan Microsoft’un yayınladığı son güncellemede yeni bir sorun daha ortaya çıktı. Soruna dair paylaşılan ekran görüntüsünde Windows 7 işletim sistemine sahip bilgisayarın ekranının ortadan ikiye ayrıldığı görülüyor. Ekranda ise kullanıcıya işletim sistemini güncellemesi gerektiği ibaresi yer alıyor.

Microsoft’un bu sorunu yeni bir güncelleme ile çözüme kavuşturup kavuşturmayacağı şimdilik bilinmiyor olsa da görünüşe göre Windows 7 sorunlarına yenileri eklenmeye devam edecek. Eğer ki siz de Windows 7 işletim sisteminde sorun yaşamak istemiyorsanız ve daha güvenli olan daha yeni bir Windows işletim sistemine bilgisayarınızı yükseltebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.