Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Windows 11 Resmen Yayınlandı! Windows 11 Nasıl İndirilir?

Windows'un son sürümü olan 11 nihayet yayınlandı

Microsoft’un son işletim sistemi Windows 11 nihayet resmen yayınlandı. Halihazırda Windows 10 kullanıcıları ücretsiz olarak yükseltebilecekler.

Microsoft bugün itibari ile Windows 11’in ilk stabil versiyonunu Yeni Zelanda’dan başlayarak bütün dünyaya kullanıma sunmaya başladı. Windows 10 kullanıcıları Windows Update ile birlikte herhangi başka bir işlem gerekmeden bilgisayarlarını güncelleyebilecekler.

Windows 11 Nasıl İndirilir?

Sisteminizin minimum gereksinimleri karşıladığına emin olduktan sonra eğer temiz bir kurulum yapak istiyorsanız, Microsoft’un resmi sitesinden kurulum yazılımını indirebilirsiniz. Alternatif olarak web sitesi aracılığıyla, yüklemek için en az 8GB olan bir USB belleğe yükleme medyası oluşturabilir veya ISO dosyası indirebilir ve ardından ve ardından Rufus yazılımı ile DVD’ye yazabilirsiniz.

Windows 11 Bizlere Neler Sunuyor?

Yeni Windows , güncellenmiş görev çubuğuna ve tamamen yenilenmiş başlat menüsüne sahip yepyeni bir kullanıcı arayüzü deneyimi sunuyor. Ayrıca kullanışlı widget’lar, gelecekte çıkacak Android uygulamalarını destekleyen yepyeni bir Microsoft Store uygulaması, temalar, çoklu görev ve pencere yönetimi için snap düzenleri ve grupları dahil olmak üzere birçok değişiklik getiriyor.

Windows 11 arayüz

Acer, Asus, Dell, Samsung ve Lenovo gibi birçok dizüstü bilgisayar ve tablet üreticisinin, yakın zamanda yeni cihazlarını yeni Windows’a uygun şekilde piyasaya sürmesi bekleniyor.

Ayrıca 11 ile birlikte piyasaya sürülecek Microsoft’un yeni bilgisayarı Surface 8 Pro‘da bugün itibari ile çıkış yaptı. Microsoft bu hamleleri ile 11’in sadece dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda değil, tabletler başta olmak üzere bütün cihazlarda etkin olmasını arzu ediyor. Bakalım Microsoft bu isteğinde ne kadar başarılı olabilecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.