Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Windows 11, Call of Duty ve PUBG Oyuncularını Rastgele Yasaklamaya Başladı

Windows 11 beta kullanıcıları, Call of Duty ve PUBG gibi oyunlarda hile yazılımı kullanmamalarına rağmen yasaklanmaya başladı.

Call of Duty ve PUBG oyuncuları, işletim sistemlerini Windows 11’e yükselttikten sonra sistem tarafından rastgele banlanmaya başladı. Raporlara göre Windows 11 beta kullanıcıları, karşılaştıkları bir hata mesajının ardından Call of Duty hile karşıtı yazılımı BattlEye tarafından oyundan atılıyorlar.

Yasaklama işlemi IP tabanlı olmadığı için yeni bir hesap oluşturmak ve oyuna baştan başlamak kolay olsa da, bu gibi haksız yasaklamalar oyun içerisindeki emeklerinizi çöpe döndürebilir. Bu da harcadığınız zamanın adeta buhar olacağı anlamına geliyor.

Windows 11 Beta, Oyuncuları Rastgele Banlıyor

Warzone hile windows 11 beta

Bu durum yalnızca Call of Duty ile alakalı olmadığı için hata Activision’dan kaynaklanmıyor. Zira Reddit kullanıcıları tarafından paylaşılan bilgiler, Windows 11 beta kullanıcısı olan PUBG oyuncularının da sistem tarafından rastgele yasaklandığını gösteriyor.

PUBG Corp. tarafından yapılan açıklamada hatanın çözüldüğü belirtildi, ancak Windows 11 resmi olarak herkes için yayınlanmadan önce PUBG ve Call of Duty gibi çevrimiçi oyunlarda nedensizce yasaklanmalar tekrardan yaşanabilir.

PUBG’deki Yasaklanma Sorunu Şimdilik Çözülmüş Görünüyor

windows 11 beta PUBG hile

Microsoft’un bu sorunu çözmek için yapabileceği bir şey olup olmadığı veya bunun hile önleme yazılımı tarafında ayarlanması gerekecek bir şey olup olmadığı belli değil. Bununla birlikte yeni işletim sistemi piyasaya çıktığında bu hata muhtelemen ortadan kalkacaktır.

Windows 11, yerleşik Xbox özelliklerine, otomatik HDR’ye ve Xbox konsollarında görülen diğer özelliklere sahip olduğu için oyunculara doğrudan hitap ediyor. Microsoft, oyuna bu kadar yoğun bir şekilde odaklandığı için ortaya çıkan bu rastgele banlanma hatasını hızlı bir şekilde çözmek isteyecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.