Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Winamp Modern Bir Tasarımla Geri Dönüyor

Bir dönemin popüler müzik playerlarından birisi olan Winamp, geri dönmeye hazırlanıyor.

İnternetin yeni yeni yaygınlaşma başladığı ve .mp3 formatının popüler olduğu dönemlerde kullanılan Winamp uygulaması, küllerinden yeniden doğuyor.

Bir dönemin en popüler uygulamalarından birisi olan Winamp modern bir tasarımla yeniden kullanıcılarına hizmet vermeye başlayacak.

winamp modern

Winamp Modern Çağa Ayak Uyduruyor

Winamp’ın geliştirici şirketi olan Shoutcast, uygulamanın internet sitesini güncelledi. Yapılan bu güncelleme ile birlikte Winamp modern görünümü ve yeni logosu da kendini gösterdi.

Winamp’ın yeniden hayatımıza nasıl dahil olacağı konusunda pek fazla bilgi bulunmuyor. Bilindiği üzere günümüzde kullanıcılar online müzik servislerini kullanmaya başladı ve artık .mp3 formatı eski günlerde olduğu gibi popüler değil.

Sitede yer alan bir bölümde “uygulama ile içerik üreticilerinin hayranları ile yakından bağlantı kuracağı ve daha adil bir gelir elde edeceği” belirtiliyor. Shoutcast ve Winamp’ın sahibi olan AudioValley, konu hakkında yaptığı açıklamada, yeni Winamp’ın “müzik, podcast, radyo istasyonları, sesli kitaplar ve bu çevreden içerik üreticileri ile tüketicilerinin birbirine bağlayan tek platform olacağı” sözlerine yer verdi.

winamp modern bir tasarimla geri donuyor 3

Winamp modern çağa klasik bir müzik oynatıcısı olarak dönmek yerine Spotify ya da Apple Music gibi bir ses akış platformu olarak dönmeyi planlıyor. Konu hakkında pek çok sosyal medya kullanıcısı, AudioValley’in çoğu insanın asla umursamayacağı yeni projesinin tanıtımı için Winamp’ın adını kullandığını düşünüyor. Yeni sürümün nasıl olacağını merak ediyorsanız bu linke tıklayarak beta programına katılabilir ve yeni sürümü ilk siz test edebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.