Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Nihayet Whatsapp Mesajlarına Emoji ile Tepki Verilebilecek

WhatsApp'a Mesaj Tepkileri adı verilen bir özellik ekleneceğini öğrendik.

WhatsApp’ın mesaj tepkileri adı verilen yeni bir mesajlaşma özelliği üzerinde çalıştığı bildirildi. İsminden de belli olduğu üzere mesaj tepkileri, aldığınız metin mesajına bir emoji kullanarak tepki verme yeteneği olacak. Bir mesaja alıntı yaparak ve ardından yanıt olarak emoji göndererek tepki vermek her zaman mümkün olsa da, mesaj tepkileri, uygulamanın kullanıcıları için deneyimi çok daha akıcı hale getirecek.

Instagram, Twitter, Signal, Slack ve Facebook Messenger gibi uygulamalarda uzun süredir bu özellik zaten mevcuttu. Whatsapp, Hikayeler özelliğinde olduğu gibi bu konuda da geri kalmak istememiş.

Uygulamadaki mesaj tepkilerinin kanıtı ilk olarak, özelliğin beta test kullanıcıları için gelecekteki bir güncellemede mevcut olacağına inanan WABetainfo tarafından tespit edildi. Instagram DM’ye benzer şekilde, sohbet uygulamasının kullanıcıları, bu özellik herkese sunulduğunda bireysel mesajlara emoji ifadeleri ekleyebilecek.

WhatsApp

Whatsapp Mesaj Tepkileri Henüz Erken Aşamada

Özelliğin, geliştirmenin ilk aşamasında göründüğü gibi nasıl görüneceğine dair bir fikrimiz yok.

WABetainfo tarafından paylaşılan ekran görüntüsü, kullanıcıların tepkileri görebilmeleri için WhatsApp’ın en son sürümünü çalıştırmaları gerektiğini gösterdi. Birinin mesajına tepki verirseniz ve o kişi eski bir sürümdeyse, uygulamayı güncellemelerini söyleyen bir mesaj alacak.

Bu özelliğin ne zaman son kullanıcılara sunulacağını bilmiyoruz. Şirket, mesaj tepki özelliğini uygulamaya karar verirse, büyük olasılıkla ilk önce uygulamanın beta sürümüne ekleyecek ancak özelliğin ne kadar geç geliştirildiğini göz önüne alırsak, güncel uygulamaya yakın zamanda gelmesini beklemiyoruz.

Mesaj tepkileri, şu anda geliştirilmekte olan ve henüz son kullanıcıya sunulmayan, büyüyen WhatsApp özellikleri listesine katıldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.