Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Watch Dogs’un Yeni Modu Yayınlandı!

Watch Dogs'a yeni görevler eklendi.

Ubisoft tarafından 2014’te yayınlanan Watch Dogs yıllardır oyuncular tarafından oynanıyor. Geçtiğimiz yıl yeni bir mod duyuran yapım yeni modu ile daha geniş bir kitleye ulaşacak.

Watch Dogs’ın Yeni Modu Yayınlandı 2

Açık dünyası ile kısa sürede yüz binlerce oyuncunun dikkatini çekmeyi başaran Watch Dogs, tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabiliyor. Geçtiğimiz yıl Living_City adlı bir mod duyuran geliştiriciler nihayet yeni modu oyunculara sundu. Yeni mod ile oyun içerisinde yeni özel görevler, rastgele aksiyon sahneleri, yeni binalar ve iç mekanlar, düşmanlarla dolu bölgeler ve daha fazlası sunuluyor. 1 yıldan uzun bir süredir geliştirilen Living_City, neredeyse oyunun her yönünü değiştirecek içeriklere sahip olarak yayınlandı.

Yeni görevler ile oyun içerisinde daha çok aksiyon sahnesi karşımıza çıkacak. Oyuncular yeni mod ile farklı zırhlı araçları da kullanabilecekler. Oyuna gelen kırmızı bölgelerde de daha fazla düşman ile karşılaşacağız. Yeni binaların içerisinde de özgürce dolaşabilecek ve yeni yerler keşfedebileceğiz.

Steam’de ‘karışık’ olarak değerlendirilen yapım yeni mod ile oyuncuları tatmin edecek gibi görünüyor. Daha zengin bir yapıya kavuşturulan oyun şu sıralar Steam’de yüzde 75 indirimle 104.99 TL olarak satışlarına devam ediyor.

LIVING_CITY MOD

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.